Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

God samtale med jente, hva skal jeg si på Face?


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg hadde glemt boka i et fag på skolen tidligere idag, og bare satt meg med ei randoms jente for å se med (programfag så blanda klasser).

Vi kom i veldig god snakk og kom veldig godt overens med hverandre, begge to! Var to timer med uavbrutt snakk, og litt flørting.

 

Siden det nå er vinterferie får jeg ikke sett ho før etter ferien, tenkte å skrive noe til henne på Face, men er helt tom for ideer om hva jeg skal skrive (ulikt meg!). Måtte denne gangen gå til forumet for hjelp. Håper på noen gode svar!

:love:

Endret av chri-ot
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er bra hvis du føler deg trygg på å ringe. Men du trenger fortsatt noe å snakke om og når du skriver på pc-en, har du den fordelen at du kan tenke litt på hvordan du skal formulere deg. Det er også naturlig at det tar lenger tid å skrive enn å prate, og man driver gjerne med andre ting på pc-en samtidig, så du slipper "pinlig stillhet". Men hold deg til ringeplanen hvis du kan. Det er bedre.

 

Du begynner med å hilse og presentere deg selv hvis hun ikke har nummeret ditt. Så kan du spørre "hvordan går det?" eller "hva driver du med?"

Eller du kan spørre om noe dere to har snakket om før. Hvis hun for eksempel har nevnt at hun skulle ha en matteprøve, kan du spørre "hvordan gikk det på prøva i dag?"

Svaret du får, avhengig av spørsmålet, vil sikkert inneholde noe informasjon du kan bruke videre. Hvis du spør hvordan prøva gikk, og hun svarer at det gikk dårlig, så kan du spørre hvorfor det gjorde det. "Jeg er ikke flink til å derivere funksjoner med Eulers tall eller bruke polynomdivisjoner," sier hun kanskje da. "Akk, jeg liker ikke polynomdivisjoner, jeg heller," kan du svare. Du må bare bruke fantasien.

 

Dette vil bli lettere med tida. Det krever øvelse å bli flink til å småprate med folk du ikke kjenner så godt. Men etterhvert som dere prater og blir kjent, vil dere få mer å snakke om. Det er lov å forberede deg litt på forhånd og ha noen samtaleemner klare. Hvis du ikke kan spørre om mer personlige ting, kan du for eksempel prate om musikk, film eller skole. Prat om ting som alle vet noe om. Unngå å stille rene ja/nei-spørsmål. Ikke gi korte svar, som "ok" eller "det er sant". Gjør samtalen meningsfull. Engasjer deg og vis interesse, uansett hva dere prater om.

Lenke til kommentar

Når jeg leser tråden nå blir jeg flau over at jeg ikke posta som anonym!

Tråden kan nok kåres til Diskujon.no´s mest idiotiske post, noengang..

 

Klikk på den "plussen" på siden av posten om du er enig med meg! :yes:

 

 

Edit: Digger bildet som kommer når serveren til diskusjon.no er overbelasta.

server.gif
Endret av chri-ot
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...