Gå til innhold

Beste formasjon i fotball?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Favorittformasjonen min er ganske enkel i grunnen, men vanskelig å holde under kamp. Bare sett tre TIE Fightere på rekke. En i midten for å styre hele greia og to wingmen på sidene. Klarer man å holde denne formasjonen i heftig kamp er det fint lite som iklarer å stå imot, pga enorm ildkraft og svært rask manøvrering. Selvsagt er det viktig å spre seg ut når det trengs, men man må også klare å komme inn i formasjonen så snart som overhodet mulig for å virke som én enhet i stedet for tre. En x-wing har veldig kraftig skjold, men selv den må nok gi tap om man klarer å holde ut over lengden. Det hjelper jo ikke hvor bra lasere man har om man aldri treffer noen, og om den skulle være heldig og treffe en TIE Fighter har vi fortsatt to til og kan lett erstatte den falne med en reserve.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg fortrekker en taktikk som krever litt samarbeid med en kompis..

Den ene går heavy å den andre går light, der den tunglastede med kraftige våpen er det åpenbare målet for fienden. Så har den andre parten flere muligheter, snikskytter i bakgrunnen gir god deking, flankering av fienden og lignende taktikker blir lett som en lek. Det kan være en stor fordel og vente i det lengste før man avslører at man har en hjelper beredt, på den måten tar fienden unødige risker ettersom de antar du er alene... dette har vist seg å være en meget effektiv taktikk ettersom dagens spillere ser ut til å bli yngre og yngre...

 

Anbefaler dette :)

 

edit:

 

Bildet under vil belyse saken enda bedre:

 

post-155102-0-62606100-1297605304_thumb.jpg

 

Endret av Kjetil..
Lenke til kommentar

Jeg snakker om Fotball.

 

 

Da må jeg si 4-1-2-1-2 er min favoritt, med varierende bredde på midtbaneleddet etter spillestil og motstanderlag. Midtbaneleddet flyttes om til vinger hvis jeg ønsker høyt press, da går også den defensive midtbanespilleren fremover uten og bli for involvert i angrepsspillet.

 

Har også en forkjærlighet for 3-4-3 hvis man spiller mot lag med sterk midtbane og svake spisser, kommer selvfølgelig ann på hvilke back typer jeg har.

 

edit:

4-1-2-1-2 med forskjellig bredde på midtbaneleddet:

 

4-1-2-1-2.jpg

8_4-3-1-2.png

 

 

chelsea_4-1-2-1-2.png

Endret av Kjetil..
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...