Gå til innhold

Hjelp! iPhone, Nokia N8 eller Samsung?!


MeSs

Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har hatt iPhone 3G siden 2008 nå, og må si meg veldig fornøyd. Er ganske avhengig, faktisk.

Men så har jeg blitt avhengig av en annen liten app, Spotify (premium). Og der failer 3G i mine øyne, da man ikke kan kjøre i bakgrunn, uten å jailbreake, pluss at programmet er veldig tregt.

Bruker det i bilen blant annet..

 

Så er inne på tanken med ny mobil, og har litt lyst til å prøve noe nytt.

 

Første jeg tenkte på er jo iPhone 4, siden den har godt kamera, "multitasking" og at jeg elsker hvor simpel iOs er å bruke. Men iPhone 5 ryktes jo å komme til sommmeren. Regner med at denne blir svindyr men. Noen som vet om Spotify fortsatt spiller når det ligger i bakgrunn, forresten?

 

Så er det Nokia N8, jeg tok jo mye bilder før da jeg hadde Nokia N73, savner det litt, men dette har jeg jo en bra mulighet med iPhone 4/5 også. Selv om N8 er overlegen, mye billigere også. FM sender er jo også kult!!!

Men her er det TREGHETEN, og operativsystemet som gjør meg usikker, har sett en del videotester, og den virker jo minst like treg som min gamle N73 når jeg hadde hatt den en stund.

 

Samsung... Har ikke prøvd eller sett noe særlig av disse, men noen venner har de, og de skryter hemningsløst.

 

Mange lurer sikkert på hvorfor jeg ikke nevner HTC? Syns den er stygg å se på, vond å bruke (for stor) også sluker den batteri. Om det blir bedre hadde det vært en mulighet.

Har prøvd HTC Desire HD og Legend (?..)

 

Noen som har tips? :)

 

Mvh

Marius

Endret av MeSs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har en N8 og bruker telefonen primært til å høre på musikk og ta bilder. På dette området er den unektelig best (ikke uten grunn den ble kåret årets multimedietelefon i Norge i 2010). Massevis av lagringsplass, god byggekvalitet og div. gjør det ikke noe dårligere.

 

Personlig opplever jeg ingen plagsom lag. Det er noen barnesykdommer naturligvis men telefonen fungerer særdeles godt til sitt bruksområde.

Lenke til kommentar

Har iphone4 selv. Hadde du klart å vente til august, så hadde jeg satset på iphone 5. Hadde aldri vurdert noen Nokia selv så lenge det er symbian inne i bildet. Brukt symbian før, og det var for all del et bra system for noen år siden.

 

iphone5 blir neppe særlig dyrere enn 4ern.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Høres bra ut ;) Som sagt er den konge på multimedia. Den gjør det meste andre greit (mail, kalender og kontaktsynkronisering) men den er ikke like smooth som de andre, dessverre. Det blir en tradeoff. Når det er sagt er den på ingen måte så dårlig som folk skal ha det til og jeg er veldig fornøyd med kjøpet

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...