Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Varierende turbo lyd i audi a3 2.0 tdi. (2006 mod)


tnex

Anbefalte innlegg

Hei, prøve kjørte en audi a3 i dag med 140hk quattro som har en spesiel turbolyd, lyden er der så si hele tiden, og jeg trenger nesten ikke å bruke noe gass før jeg hører turbolyden på full spiker.. turboen begynner å gi noe lyd fra seg på tomgang også.

 

Noen som vet hva dette kan være??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis dette er samme pumpedyse-spetakkelet som sitter i en 2007 Passat 2.0TDI (140hk) så har den også forbausende høy turbo-lyd, spesielt når man er forsiktig av/på gassen på lavt turtall. Før jeg rekker å venne meg til ulydene ser jeg alltid flittig i speil etter den sykebilen (som aldri kommer) hver gang jeg kjører den bilen i byen/småkjøring... :innocent::D

 

Hvor normalt det er vet jeg ikke, syns det er mer markant enn andre Passat diesel, men usikker på om det er samme motor, og den har vært sånn så lenge jeg har brukt den, dvs fra ca 60.000km. Den går som en kule, men lyden kombinert med at den bruker noe olje har fått meg til å tenke at turbo snart uler på siste vers, men jeg vet ikke. Bilen har gått ca 75K nå, kakler og uler som alltid, hverken mer eller mindre.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...