Gå til innhold

beginn at high school after summer-holdiay


tuba1

Anbefalte innlegg

hei til deg å bas! nei, jeg har ikke fullført vgs før. begynte først året i fjor, sluttet nylig (for en stund siden). må nesten skrive hva, nylig egentlig betyr da, sånn at du skjønner det. Hva mener du med at, norsken min er "skremmende dårlig"? skriver jo ikke noe dårligere enn, deg da. Så hvis du mener det, så vil jeg ha ETT eksempel!

 

til opplysningen fikk jeg, 4 på skriftlig norsk (ungdomsskole). 5 vg1 (videregående skole)

 

greit nok at du mener, engelsken min er dårlig! der er jeg faktisk ikke uenig med deg, men går ann å oppføre seg litt "voksent". Så hvis du ikke har noe bedre å gjøre, enn å sitte å sleng dritt, kan du drit i å kommenter innlegan mine!......

 

Kan ikke se jeg sa at du var skremmende dårlig i norsk, derimot sa jeg at norsken din var vanskelig å forstå, tolk det som du vil.

 

Du ber om eksempel. Bare ta en kikk på førsteposten din (gjerne den jeg siterer også), jeg er sikker på at du kan skrive den ti ganger bedre enn slik den står skrevet nå hvis du har 5 i norsk og ikke en spesiell fetisj for komma.

Endret av bas
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Haha, leste første side på lesesalen i dag og klarte såvidt å holde meg, LOL. Ikke for å være slem eller noe, men engelsken var litt....interessant (ikke minst hvordan du kommenterte tilbake) :innocent:.

 

Ønsker deg lykke til med studievalg, er som regel veldig vanlig for å ombestemme seg om hva de vil bli (etter mine erfaringer) gjennom de 2-3 år du har på videregående :thumbup:.

Endret av evilleader360
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...