Gå til innhold

[Løst] Spill-PC til 12K.


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg lurer på om det er noen som kan hjelpe meg å bygge en pc for meg.

 

Pris:

rundt 12K.

 

Bruksområde:

For det meste til spilling.

 

Overklokking:

Usikker.

 

Intel/AMD basert?:

Intel basert : )

 

Deler jeg ikke trenger:

Jeg trenger ikke mus ^^

 

Øvrig informasjon:

Jeg er jo da på utkikk etter en PC som kan spille de spillene på markedet i dag, på max instillinger. Jeg har drevet litt rundt og kikket på deler og prøvd det ut for meg selv, men noe sier meg at det ikke vil funke bra sammen.

 

Men jeg har da kikket på i7 og X58. Dette virker veldig bra, så det var det jeg tenkte at jeg skulle gå for. Hvis det går litt over 12K så går det nok greit, så lenge det er under 15K.

 

Jeg har også en Western Digital Elements Desktop 2TB Ekstern Harddisk, hvis det vill spille noen rolle : D

 

Jeg er ikke på utkikk etter en ferdigbygd pc, men heller deler til en pc, sånn at jeg kan bygge selv : )

Endret av Visslarr
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mitt forslag: http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=888935&su=4ECB1F44-1BB4-4BD3-9F2B-5A59D22525C6

 

Hvis du har penger til overs, bruk det på 3 generasjon ssd til vertex eller intel når de kommer, også kalt vertex 3 og intel gen 3. De blir en del bedre enn 2 generasjon. Og de er rett rundt hjørnet

 

Du spør ikke hva du skal bruke pcen til, så litt vanskelig å svare på.

Men hvis det er spill du skal bruke den til er det helt klart at et gtx 560 klarer det kjempe bra. Du kan gå for et super overklokka kort av gtx 560 serien, da disse gir en del mer ytelse enn standard gtx 560. Koster ikke mye mer heller. Gtx 560 super overlock kort yter faktisk bedre enn 6950 og til dels 6970.

 

Du sier du vil ha x58 chipset? Why? Sandy bridge er ute og yter bedre til spill enn hva de gamle i7 gjør.

 

Gå for gtx 560 og i5 2500k cpu. Ikke gå for i7 2600k, da denne ikke gjør det bedre enn i5 2500k på spill, fleste spill bruker fortsatt 2 cores, hyper threading gir deg nada. Faktisk yter i7 2600k noen gang dårligere enn hva i5 2500k gjør, se bilde under

 

35049.png

Endret av henrikrox
Lenke til kommentar

Jeg skal bruke PC'n til spilling ja. Hmm, den du linket meg til på Komplett.no så veldig bra ut faktisk. Men kunne man ikke fått det litt billigere på dustinhome.no kanskje? Og hva er Sandy Bridge? Kunne du forklart det for meg litt bedre?

 

Okei, enkelt forklart.

 

Sandy Bridge er navnet som er gitt den nye serien med prosessorer fra Intel. Sandy Bridge kommer med en helt ny sokkel (1155) og er andre generasjons i5 og i7. F.eks, tilhører i5 870 og i7 950 første generasjons i7 (sokkel 1156 og 1366), mens i5 2500k og i7 2600k tilhører andre generasjons i7. Sandy Bridge prosessorene tar i bruk helt ny teknologi, og er dermed adskillig bedre ytelsesmessig enn første generasjons i5 og i7 og omtrent alt av AMD's prosessorer.

 

Et GTX 560 burde dra alt av spill på max. Spesielt Super Overclock versjonen til 2200 kroner, den ligger svært tett opptill GTX 570 rent ytelsesmessig.

Endret av Montseur
Lenke til kommentar

Jeg skal bruke PC'n til spilling ja. Hmm, den du linket meg til på Komplett.no så veldig bra ut faktisk. Men kunne man ikke fått det litt billigere på dustinhome.no kanskje? Og hva er Sandy Bridge? Kunne du forklart det for meg litt bedre?

Jo, bestill fra dustin, de får gigabyte super overclock på lager også tidlig februar

 

Bare setter opp på komplett, fordi da kan jeg lage sånn handle liste, du sparer vel et par hundre kroner ved å handle hos dustin :)

 

Sandy bridge er den nye plattformen til Intel. Se for deg Forskjellen mellom pentium og dual core. Den nye socketen er 1155. Og med den nye sandy bridge platformen har vi fått bedre ytelse sammenlignet med tidligere cpuer. Rett og slett, så er de bedre, og billigere enn gamle cpuer.

Lenke til kommentar

Her får du et flott oppsett..... Eventuellt justere litt på skjermkort.

 

Nb. Ikke glem op system.

 

Kabinett: Corsair Graphite 600T

Prosessor: Intel Core i5 2500K

Skjermkort: Asus GeForce GTX 580

Hovedkort: Asus P8P67 SABERTOOTH

Minne: Corsair Vengeance DDR3-1600 8 GB

Harddisk: Western Digital Caviar Black 1 TB 64MB Sata 6

SSD: Crusial C300 128 GB

Kjøler: Corsair A70

Optisk drev: Samsung SH-S223C

Strømforsyning: Corsair HX 750W

Lenke til kommentar

Vil jeg ikke trenge noe Lydkort eller noe? : D Eller trenger jeg ikke noe mere til denne pcen? Nå snakker om ditt forslag, henrik.

Hvis du ikke er kresen, og har standard pc høyttalere / headset så holder innebygde lydkortet lenge. Hovedkort har jo og optisk/coaxial, hvis du vil koble pcen til større anlegg osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...