Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Bytte bremsevæske + hjullager


Anbefalte innlegg

Hei

Jeg har en Bmw 2007 modell.

Det jeg lurer på er hvor ofte skal man bytte bremsvæske? Er det noen som har en oversikt på hvor ofte man skal bytte diverse væsker på bmw 3 serien?

En annen ting er at jeg har en suse/subbe lyd som virker som det kommer fra venstre foran. Lyden høres best når jeg ligger i 50-60 km/t. Lyden forsvinner når jeg svinger til høyre men virker som den forsterkes når jeg svinger til venstre. Lyden er der selv om jeg bremser.

Lurer på om det er hjullageret som begynner å bli dårlig, hvis det er det synes jeg det er i det tidligste laget, da bilen har bare gått 60000. Er det noen som vet hvordan det stiller seg med reklamasjon?

mvh

Jørn E

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle væsker og oljer er med i serviceintervallet. Det er vanlig å skifte bremsevæske annenhvert år. Kjølevæske pleier å variere etter type men hvert 3. til 4. år sånn ca. Er i tidligste laget for at hjullageret alt er defekt. Er vel ikke lett å få det på reklamasjon siden det er en slitedel.

Ja det var det jeg trodde, men jeg ser at verkstedet har kvittert for bremsevæskebytte uten at de har utført det.... Jeg er ikke sikker på kjølevæske bytte så det hadde vært greit med en oversikt over når væskene skal byttes. Det var helt tilfeldig at jeg oppdaget at de hadde kvittert ut bremsvæskebytte, jeg kikket i service intervall i kjørecomputeren. Fordi jeg hadde byttet klosser, verkstedet repliserte bare at: ja da har vi kvittert ut feil da.... Fikk litt knekk i tilliten kan du si!

 

Topper

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...