Gå til innhold

4sound og leveringstider..


TENTPOLE

Anbefalte innlegg

29 Desember bestilte 4sound i Sandefjord en Epiphone Explorer til meg. Det skulle ta 7-9 dager før den skulle vært henteklar i butikken, altså maxlimiten var 7. Januar. Dette skal betales med en tilgodelapp på 5.500 kroner som jeg har. Gitaren var ikke kommet, as a matter of fact så var den ikke sendt engang! Har ringt dem opptil flere ganger, og det eneste de presterer å si er: "Den kommer på onsdag" "Nei, den kommer på fredag, det lover vi". Da jeg ringte 4sound i dag, så kom de fram til at den blir sendt først i morgen, og Explorer'n skulle tydeligvis være der på fredag, med andre ord om to dager. Noe jeg ikke klarer å tro på, når jeg egentlig skulle hatt den for to uker siden...

 

Noe så tåpelig har jeg ikke vært borti på år og dag. Jeg må ha en slags rett å kreve pengene tilbake eller heve kjøpet? Jeg skal bort dit i morgen og snakke med de. Noen som har noen kjøperettigheter eller argumenter som vil hjelpe å få pengene tilbake?

 

Håper på positive tilbakemeldinger! :)

Endret av TENTPOLE
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bare for å balansere bildet litt: Jeg er fast kunde hos 4Sound her i Bergen, altså Hagstrøm. Jeg har nesten bare skryt å komme med av dem. Når jeg kjøpte piano (og keyboard) av dem nå klarte de å spore opp et som var feilbestilt dobbelt til en annen butikk, og fikk det dermed lenge før den egentlige leveringstiden.

 

Overskrifter som i denne tråden, som roper (caps lock) = CRAP på grunn av enkelthendelser har jeg ikke så mye sansen for. Spesielt når det viser seg at butikken går et godt stykke for å skvære opp. Kanskje forumbestefar kan foreslå at emnetittelen endres til noe mer beskrivende?

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...