Gå til innhold

Dugnader for russebuss!


Zandreu

Anbefalte innlegg

Heihei, var veldig usikker på hvor jeg skulle plassere denne tråden, så kasta den hit. Vi er nå da en gjeng på hittil 19 gutter som er ute etter å tjene penger til russetiden 2013! Hadde satt pris på alt fra råd til tilbud, kanskje noen her som har firmaer som trenger varetelling etc?

Takk på forhånd :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det beste for å finne slike jobber er rett og slett å personlig møte opp ved forskjellige bedrifter og spørre om de er villige til å sponse russebussen deira mot at dere utfører arbeidsoppgaver eller har sponsorlogo på bussen.

Det beste er å høyre med lokale bedrifter og bedrifter der dere har familie/venner som er daglig leder eller tilsvarande stilling.

 

Du bør forresten ikkje kalle det dugnad når du meiner jobb.

Dugnad er ein arbeidsform der fleire personar går sammen for å få gjort ein jobb utan betaling. Slike jobbar kan kanskje følast som dugnad for dere sidan dere ikkje personleg får betalt, men for bedrifta dere skal jobbe for så er det svært viktig at du får fram at dere faktisk har tenkt å ta betalt for jobben.

Lenke til kommentar

Dei fleste som har varelager driver med vareopptelling, problemet er at dette ofte blir utført i romjula for å ha full oversikt over varelageret ved nytt budsjettår 1 januar (mange har budsjettår som samenfaller med nytt kalenderår).

 

Andre typer jobber der det er ein fordel å være mange vil være f.eks nedvask. Alle nybygg må vaskast ned før eigaren tar over eller tar i bruk objektet. Dette gjeld både bygninger og båter/skip som er ferdigstillte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...