Gå til innhold

Treg innstallasjon av W7


Anbefalte innlegg

Hey

 

Har innstallert W7 opptil flere ganger på flere maskiner jeg har, men aldri har innstallasjonen gått så tregt.

 

Har nylig godt til innkjøp av 2 stk Corsair F120 SSD disker, og har W7 på en DVD-R plate, så da jeg stappet den inn og startet så tok det 7 minutter fra "Windows is loading files" til jeg fikk opp bildet "Licence agreement", deretter tok det kanskje 20 min + før setup var ferdig. Kan dette ha noe med at DVD-R disken ikke er kompatibel med DVD leseren, at det er en dårlig plate eller noe?

 

Brukte samme plate på laptoppen min som er 4 år gammel for en uke siden og alt gikk smooth uten problemer eller lange ventetider mellom viduer. Nå sitter jeg å ser på at W7 blir innstallert og jeg får valget mellom å starte opp 3 forskjellige W7??????

 

 

WTF! Platen er en 8x..

 

Hvordan kan jeg slette de 2 andre W7'ene som ligger der, harddiskene disse lå på før er jo formatert og det burde ikke lenger ligge noe W7 her?

 

Håper på hjelp iløpet av kvelden, skal se om jeg finner flere problemer nå.

 

Takk

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sånn er det nok desverre når man selv brenner ISO's og kjører disse på andre DVD drev enn den man brente på.

Du får bite litt i det sure eplet og enten ta ut DVD-romen, se om du kan tørke av eventuelt flekker på den og så sette den inn igjen.

 

Takk for svar, ser ut til at W7 ble innstallert til slutt, nå er det bare ett spørsmål om hvordan jeg kan slette Windows 7 ghost 1 og 2.

 

Tror du det kan hjelpe å kjøre CCleaner eller ett liknende program for å få slettet noe av dette? Ser ut til at det ligger igjen noen spor av de 2 andre W7 som har vært innstallert på diskene selv etter at partisjonen det lå på er formatert! Kan det være at lagringspartisjonen inneholder rester av W7?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...