Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forelsket i en jente, og gjort en annen gravid


Anbefalte innlegg

Jeg er rundt 30 år, har vært singel ganske lenge... Dvs har ikke hatt noen lange seriøse forhold i det hele tatt.

Jeg ser ikke akkurat ut som et takras, og har klart å få mitt, med en-natts-opplegg, korte fysiske forhold, dating, og en og annen pulevenninne.

 

Men jeg har aldri truffet noen som jeg har fått skikkelige følelser for... det vil si... inntill nå. Hun (K) var der hele tiden foran nesa, og er dypt forankret i vennekretsen min. og jeg vet at hun har følelser for meg også. Hun har gjort det slutt med sin langvarige samboer. vi har ikke gått ut og sagt at vi er vi to, men vi har snakket om planer fremover.

 

Men så var det denne andre jenten, pulevenninna (M) da, jeg var ikke sammen med K riktig ennå, men vi godt i gang på flørtestadiet. Våknet opp etter en fuktig tur på byen, etter julebord, og var da hos M. Jeg angret skikkelig, men tenkte det burde være et punktum for vår del.

 

i løpet av den neste måneden utviklet forholdet mellom K og meg seg. Og vi har gledet oss til å ta fatt på det nye året sammen.

 

Men så på nyttårsaften, om formiddagen, får jeg besøk av M. Hun sier hun er gravid, og jeg er den eneste muligheten. Hun sier hu har ikke bestemt seg ennå, men vil gjøre det snart. Har sagt at jeg ønsker at hun tar abort, men det e jo hu som bestemmer. Jeg har en mistanke om har bestemt seg ennå. Har aldri vært så fortvilet før, hva skal jeg gjøre?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Uansett hva som skjer, sørg for å få tatt en farskapstest på evt barn. Ikke stol blindt på at ungen "må" være din.

 

Støtter Lekr her. En veninne av meg rotet seg bort i en type som hadde gjort en annen gravid. Da hun sa ungen var hans følte han seg presset til å forlate min venninne og bli sammen med hun han gjorde gravid for ungen sin del. Gjett hva farskapstesten sa, var nok ikke han som var faren likevel nei...

 

Til TS, dersom du virkelig er glad i K og ikke interessert i M, da er mitt subjektive råd at du holder deg til K uansett utfall. Tar M abort går det jo strøkent, tar hun ikke abort så betal barnebidrag og lev med K. Dette valget er selvsagt vanskeligere for deg siden det (muligens) er ditt barn deter snakk om, men det er viktig at du tenker over hva som gjør deg og din fremtid lykkelig.

 

Keep us posted please :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...