Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spørsmål rundt p-piller.


Gjest gutten

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke "bare å komme inni henne".

Dette er smak og behag. Om du vil komme inni henne skal ikke dette ha noe å si ettersom vedkommende bruker P-piller.

 

Hvordan gå frem? Spør henne. Det er ikke flaut å spørre om hun går på p-piller.. Om hun har samme innstilling som deg til å ha barn så ligger dere forhåpentligvis likt :>

Lenke til kommentar

Ser ikke helt relevansen av første spørsmålet til emnet "p-piller", men tolker det slik at du spør om det går greit å få utløsning inne i jenten når hun går på p-piller(?)

 

Svaret på det er i så fall ja, så lenge hun (og du) er komfortabel med det. P-piller regnes som relativt sikre av WHO, med en graviditesfrekvens pr år på 0.3% ved perfekt bruk, og 8 % ved normal bruk. Dvs. at om jenten tar pillen hver eneste dag til nøyaktig samme tid vil kun 3/1000 bli gravid i løpet av et år, mens 8/100 vil bli gravid etter ett år med vanlig brukt, altså at man glemmer en dag iblant eller tar pillen til uregelmessige tidspunkt på dagen. Helt klart å anbefale fremfor kondom spør du meg, da gutten og jenten føler mer under samleiet, og man slipper problemer med kondomet.

 

Som de andre har sagt, bare foreslå det for damen. Argumenter med at det er sikrere, dere slipper mas med kondom og dere kjenner mer under samleiet. Tut og kjør :new_woot:

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...