Gå til innhold

Test: LG P500 Optimus One


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Fikk telefonen igår, og virker som en OK telefon så langt (spesielt med tanke på prisen!).

Men sliter med at jeg ikke får legge inn Spotify på den, når jeg laster det ned fra Marked så ser jeg at det når 100% på nedlasting, men så kommer det bare feilmelding om at "Applikasjon kan ikke lastes ned, prøv igjen senere".

 

Noen som har en formening om hva det kan skyldes?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Reklamasjon, min venn :)

yada, du har vel rett i det.. men man blir jo frustrert, når i utgangspunkt leser så mye godmeldinger og positive ting.

Allikevel er det ikke offtopic: når kanskje andre kan ta erfaringa` vår med betraktnig når velger telefon. LGMobil Support software henger seg etter oppdatering når "checking the connection with the cellfone" stopper ved halvveis. Så kjøp ikke denne som gave i allefall, bare hvis du liker å mekke ting. Men flame vil jeg (frustrert-pappa) ikke ha selvsagt.:-)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg skal kjøpe ny telefon, og denne er en av de heteste kandidatene. Men jeg er litt bekymret for om internminnet er for lite. Det står at den har 170 MB og det er jo ikke all veren, men er dette nok til å installere diverse aplikasjoner? Eller kan man installere aplikasjoner på minnekortet også?

Lenke til kommentar

Jeg opplevde denne telefonen som meget treg med LG sin originale rom. Etter jeg rootet den og la inn void. #forever ble den plutselig rask og responsiv. Så om du vurderer denne telefonen vil jeg ikke anbefale deg den med mindre du legger inn din egen rom. Det skal sies at jeg ikke har prøvd LG sin 2.3 rom da, så det er mulig at den er grei.

 

Internminnet har jeg ikke hatt noe problem med, er temmelig sikker på at applikasjoner kan installeres på minnekortet.

 

 

Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...