Gå til innhold

Fullt tastatur på mobiltelefon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg er mer bekymret for størrelsen på mobilen. Den ser _diger_ ut.

 

Det der er en Panasonic GD87, med modifisert tastatur. Så mobilen er ikke stor.

 

Jeg tviler på at produsentene begynner å bruke Fullt tastatur på mobiltelefoner hvis det ikke er lett å bruke med de fleste "type" fingre... jeg synes t9 funker ålreit, ikke no vits med fulltastatur

Lenke til kommentar
Eier: SE T600

Har eid: N3210, N3310, N8310, N3510, N3410, N7210, Samsung T100, SE P800, SE T610

 

Signaturen til arehei... Seriøst, går du fra mobiler som P800, SE T610 til en T600 ???? What :shrug::shrug::shrug: Den mobilen ser forferdelig ut å skrive på, mister litt av poenget med mobil føler jeg når mobiler som Nokia 6800 og den gamle 5510 kommer, er jo helt teit. Greit hadde det vært PDA men en mobiltelefon.. Næææææ :wink:

Lenke til kommentar
arehei Skrevet: 30 Jun 2003 16:21 Tittel:

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Hmm. Ja, jeg går fra P800 til T610 til T600. T600 er fin den Kjapp på sms, liten og 59 gram! Det er lite!

 

Men om oppfølgeren til P800 ikke veier så utrolig mye blir nok det en tlf jeg skal ha

 

hehe :D HEEELT enig, om oppfølgeren til P800 eller eventuelt en ny SE/Siemens blir aktuell på samme nivå med P800 men litt (les : veldig) mindre er den min. T600 er seffers helt aktuell skal du bare "ha en mobiltelefon" :yes: :wink:

Lenke til kommentar

Molna har rett. G87 er stor :yes:

 

Fullt tastatur blir kanskje aktuelt når de finner en smartere løsning på det. Kanskje du kan holde tommelen over en touchscreen som du beveger i fem retninger (høyre, venstre, opp, ned, "enter") og bekrefte med enten "enter" knappen i mitten (touchscreen) eller kanskje via. tankegangen (med bluetooth) eller noe. :woot::lol:

Lenke til kommentar
soft skrev:

Du gikk fra 3650 til t610 ?+

og savner ingenting ??

 

Jojo, savner størrelsen, når jeg blar gjennom bilder hvor "øh" fort det går, den kjappe prossesoren, masse KERNEL feil i SymbianOS, vekten, størrelsen.. Ellers ingenting.. Hehe :lol:

 

Nei, hva er det å savne ? T610 er for min del mye kulere mobil enn en 3650 :D Har hatt Symbian mobil før også men NEKTER å kjøpe en før menyen er helt skiftet ut (ikke skins og slikt, men TOTALT forandra som fra Win95 til Longhorn forandra) HELT og før de blir ned i størrelsen på T610. DA skal jeg vurdere en slik mobil igjen, kanskje....... :shrug:

Lenke til kommentar
hehe.. synes du menyen på 95 --> longhorn er "HELT forandret"? synes det nå er ganske likt jeg.. bare ulikt utseendet, og da er man jo innpå skins

 

Sorry, du har vel kanskje rett, jeg tenkte på animasjoner og slikt i menyene skikkelig levende, levende farger osv :) La oss heller si MacOSX løsning med fargerike muligheter (litt for sølv/grått) til mobil, en smart løsning seff :) Tror du skjønner poenget :yes: :wink:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...