Gå til innhold

Hårprodukt med langvarig og sterkt hold?


Anbefalte innlegg

Jeg driver da å vokser en hanekam og jeg trenger å vite hva som er sterkt og holder lenge, fordi jeg har vært ofte borte i populære hårpodukter som ikke har gitt nokk hold til de hårsveisene jeg har hatt igjennom tia, jeg har ikke tenkt til å ha piggete eller sammenklemt hanekam som mange punkere har, rett og slett fordi jeg ikke er en punker og jeg har ikke noe interesse av å se ut som en.

Når hanekammen min har blitt lengre har jeg tenkt til å ha den litt rufsette, ganske likt men lengre enn det vokalisten i mudvayne har; Chad Gray, så hvis noen vet om noe som sitter bra å håret som jeg kun trenger å bruke litt av hver dag så hadde det vært fint. Det kan godt være noe som sitter i håret i mange dager, så lenge det ikke setter seg fast i puter og sånt, fordi det har jeg opplevd mye av når jeg hadde pompadour og brukte pomader som er ment for rockabilly frisyrer.

 

Jeg er foresten ny her på forumet, jeg bestemte meg for å lage en bruker siden jeg virkelig kunne tenkt å vite om noe som sitter bra i håret! =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

som sakt, jeg har vært borti en del populære hårprodukter som ikke er noe bra, som for eksempel Renati som jeg syns er et utrolig dårlig produkt.

 

khalif_of_kalif: Layrite har jeg faktisk en boks av inne på rommet mitt så det kan jeg faktisk prøve, men er nokk redd for at håret kommer til å se for fett ut eller for glinsende.

 

Petter: Hårspray har jeg tenkt på og det funker nokk sikkert bra til den hanekamen jeg skal ha, men vil gjerne vite om noe som ikke gjør håret mitt så stivt som det hårgele og hårspray gjør.

 

thrice: Clay funker nokk sikkert ganske bra, men er det veldig dyrt? jeg vet iværtfall at Renati er ganske dyrt i forhold til kvaliteten.

Endret av Psytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...