Gå til innhold

Skal kjøpe ny liten og lett PC


Anbefalte innlegg

Hei

 

Min kone har begynt på etterutdanning. Hun drar med seg en bærbar med 17" skjerm og synes dette er tungt sammen med masse bøker.

 

Kan noen anbefale en billig liten studiePC. Jeg har sett litt på PC med Atom prosessor. Synes dette ser litt spinkelt ut men tar gjerne imot tilbakemeldinger på om det er feil og de er helt ok.

 

Synes den bør ha 12-13" skjerm.

 

Er det noen idé å se etter noe brukt? Er en to år gammel PC, f.eks som denne, et bedre valg? Eller går utviklingen så raskt at det ikke er noen god idé? (denne er solgt)

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=24958993

 

 

Kunne tenkt å slippe unna med 3-4000,- kroner. Kan bruke mer hvis argumentene er gode. Skal ikke brukes til spill eller billedbehandling. Viktig med ok batterikapasitet. Ønsker windows7 home.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Blir nok allikevel 10" Denne ser spennende ut. Dual core, 2 mb ram, android og win7 starter.

 

Noen som vet om noen som selger i Norge? Ser dårlig ut på de store nettbutikkene. Noen har i bestilling en enkel utgave med atom 450, 1 mb ram uten android. Det er dualboot som gjør denne virkelig spennede.

 

http://liliputing.com/2010/10/acer-aspire-one-happy-netbook-unboxed-in-italy.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

IT-henrik lister endel gode alternativer. UL30VT er en grei maskin med stor nok skjerm for enkel kontorbruk, men samtidig noe mindre enn de fleste. De andre alternativene er netbooks med endel svakere prosessorer, men de gjør jobben helt kurant når det er snakk om skriving og lett surfing. Skjermene er noe mindre på disse, men fremdeles noe større enn de minste av sin type, og med bedre oppløsning.

 

Jeg ville sterkt vurdert Lenovo Ideapad S12 pga. pris og størrelse, samt at skjermoppløsningen ikke er så dårlig at det blir et helvete å surfe på nettaviser o.l. Batteritiden er oppgitt til 6 timer - selv om dette ikke er dårlig, er UL30VT riktignok betraktelig bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...