Gå til innhold

Bråkete Sicca Nova-pumpe?


Anbefalte innlegg

Hei forumet.

 

Jeg har kjørt vannkjølingssettet fra 3dfx-cool nå i snart en uke, og jeg har pumpa nedi vanntanken. I går begynte den å støye en del (den har brukt å være så godt som lydløs), det kommer en slags vibrasjonslyd fra den. Jeg trodde den hadde humpet seg løs fra sugekoppene sine, men det er tydeligvis noe inni den som har begynt å riste...Hvis jeg slår den av en stund, og slår den på igjen, tar det 5 sekunder før den begynner å lage lyden igjen...er det noen andre som har opplevd dette med denne type pumpe?

 

I så fall er jo dette en reklamasjonssak. For øvrig kjøler pumpa veldig bra, og holder vannet på ca. 30 grader, 6,5 grader over rom-temp...dette med kjøling på gpu, chipsett, t-bird 1400@1500 og giant-radiator med to 12x12cm. papst-vifter, helt stille med rheostat...

 

Jeg sier meg veldig fornøyd ellers!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei igjen. Akkurat nå bråker pumpen mer enn noen sinne, og det er veldig forferdelig og fælt. Jeg ville bare si det, og samtidig forsikre om at dette fortsetter å være litt lenger på framsida til ok.no...håper ingen synes det er dumt å "okkupere" plass på framsida på denne måten...

 

[ Denne Melding var redigert av: Maroder_S på 2002-01-31 22:07 ]

Lenke til kommentar

Jeg trodde det i hvert fall. Vanntanken står jo nesten øverst i kjølesløyfa, men hmm. Kan jo være det da...hm..men det fungerer veldig effektivt da...? Kjøler like bra liksom, er det typisk luft i systemet det da?

 

*kvier seg litt for å åpne tanken igjen*

 

 

[ Denne Melding var redigert av: Maroder_S på 2002-02-01 00:05 ]

Lenke til kommentar

Mye mulig det er luft der ja.... Du kan høre det ved at pumpen på en måte slingrer. Du sier den bråker mye, tror ikke du ville hørt noe særlig mer en vibrasjoner dersom den var full a vann.... men er ikke helt sikker. Vet bare at eheim pumpen min bråker mye dersom det var for lite vann.

Lenke til kommentar

Kan du se antydninger til luftbobler i slangene dine? I så fall, etterfyll vann! De fleste pumper bråker mer eller mindre når de suger luft, = : for lite vann i tanken.

 

Om dette er i orden, så er det antageligvis et problem med rotorlageret i pumpa. Da bør du greit få en ny, på reklamasjon!

Men sjekk som sagt vannivået først!

 

Om alt er i orden, så skal det praktisk talt ikke være mulig å høre vannpumpa! Uansett type.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...