Gå til innhold

Debatt: HoN vs LoL


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hmm.. Hva mener du med umodne? Burde jeg vente på dota2?

 

Neida, mente bare at de er på internettet og er gjerne mindre hyggelig å spille sammen med. :) Dvs. "OMG NOOB TEAM PLZ L2P!", "OLOL WARMOG ATMA ON IRELIA U NEED TRINITY N00B!" el. "OMG NOOB PYRO BUY WAAAAARDS FUKEN FAGGET".

 

Det slipper man sjeldent unna i noen spill for tida, derfor man bør velge hvor man kan spille med pre made grupper. Er en del folk fra diskusjon som spiller tho, så er jo mulig å få grupper med dem dersom ingen andre du kjenner spiller.

Endret av Cemi
Lenke til kommentar

League of legends er et helt ok spill, men jeg savner småting som voice chat og gratis transaksjon mellom eu og us servere. det at folk spiller èn hero hele tiden på grunn av at man må låse opp heroes, er også helt på trynet. sånn har det også blitt i hon etter free to play ble lansert. jeg synes league of legens blir veldig ensformig med tanke på meta setupn som alle spiller, untatt de veldig gode som greier å tenke utenfor boksen. når det gjelder community så er det nok mer drittslenging på hon sin side, men om du tar deg nær av å bli kalt noobmotherfucker så burde du holde deg vekk fra online spill generelt.

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...

Skjønner ikke helt hvorfor LOL er så mye mer populært. Kanskje for at det er lettere å komme inn i? Har spilt mye av begge, for å¨være ærlig så er HoN rett og slett mye bedre.

Synes at det er litt teit at du nesten ikke taper noe på å dø i LOL, burde koste litt å feede.. Synes også at det mangler dyrere items, går fort tom for space i inventory siden dyreste items koster for lite.

 

HoN har mange flere items som påvirker mye mer, itemsa har i tillegg kule visuelle uttrykk som du lett kan kjenne igjen hvis en motstander fks har kjøpt seg frostburn.

Det er ingen tvil om at HoN er vankeligere spill, men fortsatt ikke spesielt mye vanskeligere enn LOL. 

 

Har vært i en gjeng som spiller bare HoN, rett og slett for at HoN er bedre på alle områder en LOL. Du er mer avhenging av godt sammerbeid enn i LOL, flere episke kamper.

Fortår meg ikke helt på hvorfor LOL blir satset på forran HoN i Norge, når det ikke er tvil om at det kreves større ferigheter og bedre komunikasjon for å vinne et game i HoN.

 

Hvorfor satses det kun på LOL i Norge?

Endret av SpongeFrog
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...