anaconda Skrevet 26. september 2010 Skrevet 26. september 2010 Koker fårikål til middag i dag. Blir ganske mye, så er nok til middag i morgen også. Noen sier at fårikål kan stå på kjøkkenet i romtemperatur til dagen etter, men er veldig usikker på grunn av bakterier. Hva mener dere? Tåler den å stå i romtemperatur, eller bør den settes kjølig? Nå er det begrenset med plass i kjøleskapet, og tviler på at jeg får den inn der, er det greit å sette den ute? Temperaturen ligger på rundt 5 grader.
Tapetfjes Skrevet 26. september 2010 Skrevet 26. september 2010 Kjøleskap er vel rundt 3-4 grader, så det burde vel gå fint
Opelduude Skrevet 26. september 2010 Skrevet 26. september 2010 Sett den på verandaen nå når det er så kaldt
anaconda Skrevet 27. september 2010 Forfatter Skrevet 27. september 2010 Jeg lot den stå i romtemperatur. Varmet den opp i dag til middag etter trening. Ble kjempegodt.
Bikeridr Skrevet 27. september 2010 Skrevet 27. september 2010 Får-i-Kål er aller best ved 3. gangs oppvarming. Gryta skal stå innerst på komfyren mellom oppvarmingen, så det betyr romtemperatur i (minst) 3 dager uten problem. Det er egentlig en myte at absolutt all mat blir ødelagt av romtemperatur. Vi har faktisk alltid gjordt som ovenstående og med minst to "ettervarminger". Så lenge du koker opp hele gryten hver gang, så kverker du jo bakteriene som skulle ha "superformert" seg, og de må starte på nytt..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå