Gå til innhold

Overføre kontakter fra Nokia-backup til HTC


monzilla

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei.

 

Har en telefon (Nokia 6300) som synger på siste verset. Har en HTC HD Mini, men alle kontaktene ligger igjen på Nokiaen. Fikk et verksted til å redde kontaktene mine, og fikk disse i en standard nokia backupfil (*,nbu). Finnes det noen måte å få denne filen over i et format som HTCen greier å svelge?

 

Om du har Microsoft Outlook, så kan du synkronisere ifra en Nokiatelefon, og inn til Outlook. Deretter ifra Outlook til HTC.

Lenke til kommentar

Problemet er at telefonen er ødelagt, men jeg fikk verkstedet til å få ut en nokia backup-fil.

Går jo alltids an å laste den backupfilen over på en annen nokia-telefon, og gjøre det du beskrev. Men det må da finnes enklere virkemidler?

 

Eneste jeg kommer på, som kan løse den floken du er i som jeg vet fungerer.

 

Jeg selv driver og leter etter en måte å få alle mine SMS ifra Nokia E52 til HTC Desire. Men det du beskriver vet jeg fungerer.

Lenke til kommentar

Du kan prøve denne metoden som jeg brukte da jeg overførte fra nokia til desire: http://gsmblog.net/migrate-your-symbian-s60-sms-messages-to-your-android-phone

 

Er ikke 100% sikker på om programmet vil kjenne igjen det formatet du har mottatt eller ei. Om ikke kan du i hvertfall legge den inn på en annen Nokia telefon og gjøre en vanlig OVI-suite synkronisering. Det vil fungere (og du slipper å gå via outlook).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...