Gå til innhold

Skal lage tzatziki, hvordan presse vannet ut av agurken?


Qumad

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Oppskrift fra Matprat.no:

Slik gjør du:

1. Slå yoghurten i et kaffefilter og la den renne av i ca. 1 time. Yoghurten skal ha en ganske tykk konsistens.

 

2. Riv slangeagurken på råkostjernet og dryss på salt. La det trekke 5-10 minutter' date=' og [b']press ut vannet[/b].

 

3. Bland dette sammen med finhakket hvitløk. Smak til med nykvernet pepper.

 

For et raskere alternativ kan du bruke matyoghurt, da slipper du å renne av yoghurten.

 

Hvordan skal jeg presse ut vannet av agurkene? Irriterer meg at de ikke forklarer skikkelig.

Andre oppskrifts-sider skriver at det er agurken som skal stå og renne av i ett kaffefilter eller sil i alt fra 15 min til en time.

Endret av Qumad
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Skrevet

Bare form den revne agurkmassen til en ball og klem den mellom hendene.

ikke verre enn det...

 

og kjøp matyoughurt... denn der med han mannen eller dama på... , da slipper du å legge youghurten til "avrenning"

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...