Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

" NO SIGNAL " Føler jeg har prøvd alt, hjelp!


Anbefalte innlegg

yoyo, jeg har prøvd det meste for å få liv i pcn min men den sender altså ikke signaler til skjerm i det hele tatt "No Signal" prøvd med 4 forskjellige skjermer med både VGA(med DVI overgang for har ikke vga på skjermkortet) prøvd med DVI og HDMI på 2 tv'r og 2 pc skjermer, ingen får signal i det hele tatt. alt av kabling er som de alltid har vært har også prøvd å bytte ut strømkablene til skjermkortet med nye osv, uten at det har fungert, alt sitter godt og skjermkortene som er prøvd satt skikkelig ned i socketen sin.

 

jeg har tatt pcn fra hverandre og renset for all støv osv, prøvd å boote uten 1 rammbrikke (prøvd med begge vær for seg)

 

jeg har prøvd andre skjermkort på forskjellige skjermer, ingenting funker.

 

byttet ut pasta på CPU med ny og "Dyr" pasta

 

prøvd å ta ut bios batteriet og vente 30min og sette det tilbake igjen, funket ikke, skrudd av PSU og holdt inne PÅ knappen på pcn i 30sec for å fjerne all spenning osv.

 

prøvd å jumpstarte pcn, funker dårlig.

 

 

Det som skjer er at jeg trykker på PÅ knappen og pcn starter som vanlig, eneste problemet er at jeg ikke får noen bilde på skjermen(e) som er prøvd, eneste måten å skru av pcn da er å skru av PSU for selv å holde inne Power knappen så skrur den seg ikke av.

 

pcn kjører normalt til jeg skrur den av, men får aldri bilde på skjermen.

 

jeg føler jeg har prøvd alt, verken skjermen eller skjermkortet kan være problemet for har prøvd andre med samme resultat (som funker i de pcne de var i forresten) og sku tro det var noe gærlig med HK (evt statisk elektrisitet som har fucka med det elns, men pcn starter jo opp så skjønner ikke helt, får bare ikke bilde altså)

 

har ikke gjort det i denne rekkefølgen men men, installert linux på en bærbar muttern hadde liggende så jeg har face osv i det minste.

lest mye på nettet de siste dagene og har gått igjennom mange FAQ's og gjort hva folk med samme problem har hatt, men har ikke fungert for meg.

 

 

SPECS:

PSU: Chieftec Super Series 650W PSU

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition

GPU: Sapphire Radeon HD 5770 1GB GDDR5

RAM: Corsair Dominator DDR3 1600MHz 4GB CL9

HDD: Samsung SpinPoint F3 500GB + Western Digital Caviar® GreenPower 1TB

HK: Gigabyte GA-770TA-UD3, Socket-AM3

 

 

denne setupen har fungert perfekt helt siden jeg kjøpte det for ca 3-4 mnd siden. men for noen dager siden da jeg skulle skru på pcn så fikk jeg altså ingen signal på skjermen, skjedde ikke noe uvanlig (hørte ingen elekstrisk lyd eller lignende) pcn startet som vanlig, eneste problemet var at jeg ikke fikk bilde på skjermen.

 

har noen forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det ser jo ut som at du har prøvd det meste, så jeg vil foreslå at du prøver, hvis mulig, med en annen PSU. Det er veldig vanskelig å finne en skikkelig test av Chieftec PSUer, men jeg har lest at noen av dem er bra, mens andre er mindre bra. Det kommer an på hvem som har laget PSUene, som vanlig holdt jeg på å si, så er det mange, inkludert Chieftec, som ikke lager sine egne PSUer, men kjøper dem fra andre fabrikanter.

 

Edit: Fant en review, virker som det ikke er en dårlig PSU. Uansett så kan det enkleste være å teste med en annen PSU for å fjerne den som feilkilde.

Endret av Chavalito
Lenke til kommentar

yeh jeg skal teste det, har en annen psu 850w corsair, jeg har hatt noen problemer med denne PSU'n tidligere men det var at den ikke klarte å gi strøm til IDE og SATA samtidig, vis jeg enten kjørte bare IDE og bare SATA Så funket den fint, men 1 IDE DVDrom og 1 SATA HDD så kortslutta pcn med en gang, men etter jeg kjørte full SATA så har den funket fint.

 

men verdt et forsøk! takk :)

Lenke til kommentar

Har tilnærmet akkurat samme problem.

 

Men det er noe som sier meg at pcen ikke er helt oppe og går. Har bakgrunnsbelyst tastatur og det blir det altså ikke lys i. Satt inn windows-dvden og spilleren begynte ikke snurre.

 

Har TS testet dette?

Har ikke tilgjengelig PSU for å teste, men når alt starter opp bør det vel ikke være der problemet ligger. Mitt utstyr er forøvrig noe eldre (2,5 års HK+cpu, 1 år gpu)

 

Ingen biip'e lyder fra HK for å alarmere om feil heller?

Lenke til kommentar

nei altså jeg har ikke testet å sette i no cd eller no.

 

kommer ingen biipe lyder i det hele tatt, pcn starter, viftene starter alt går som de skal som om alt funket som de skulle (jeg har passord så får ikke dyttet på høytallere og se om jeg hører oppstarts lyden til windows)

 

jeg har bakgrunnsbelyst tastatur selv, og det blir ikke opplyst selv om jeg lar pc'n stå på i 5min+

 

selv om jeg husker riktig så pleier den å lyse opp rett etter OS'n har load'a så det er muligheter for at den ikke kommer så langt, men får ingen pip eller reboots eller noe sånt så er ikke helt sikker på hva problemet kan være.

 

har ikke fått prøvd med ny PSU enda, men alt starter som de skal så det burde ikke være problemet, får nok prøvd ut ny PSU i morgen.

 

er veldig frustrerende med tanke på at jeg på et daglig basis jobber med å reparere pc'r og klarer ikke fikse min egen, ser ut som jeg mulig må sende den på Service selv om det er min egen jobb, men klarer ikke fullføre det.

 

vis noen har noen andre forslag til å kunne se mer hva som kan være problemet/eliminere flere muligheter for feil på hardware let me know!

 

i morgen skal jeg også teste mine harddisker i andre pcr for å se om den booter med operativ systemet mitt osv. teste mitt grafikk kort i en annen pc, prøve annen type ram o.l.

Lenke til kommentar

Tror vi har samme problem. Det har skjedd tidligere på min, men en restart med resetknappen har funket.

 

Burde vel teste med en annen bootdisk. Tenker jeg kobler ut SSD-en og setter inn en eldre disk som jeg kan installere flunk nytt OS på.

 

Men nå frister det å kjøpe nytt ustyr også. :)

Lenke til kommentar

ok, reset knappen så skjer det lite for meg, har ikke no SSD, men kan teste å installere linux på en disk elns og prøve å boote med den, og ta ut de 2 andre diskene mine.

 

kanke si det frister så veldig med nytt utstyr her, endelig gadd jeg å bruke noen kroner på å kjøpe deg jeg har nå, snaut ikke et halvt år engang senere så funket alt helt fint til alt jeg gjorde, men, får se om jeg ikke må det alikevel :p

 

takk for tips osv! :)

Lenke til kommentar

Har nå koblet fra alt og satt sammen igjen. Dvs, ikke demontert pcen, men koblet alt av kabler igjen.

 

Tok ut systemdisken og satt inn en annen og prøvde boote med win-dvden i. Ingen resultat.

 

Tror HK er gåent. Det gir ingen boote-lyder, mens resten ser ut til å starte som normalt.

 

Har forøvrig et Intel cd2 E6600, Asus P5B sokkel 775, OCZ DDR2-system med Corsair cpu. "Stikk motsatt" av ditt. :)

Lenke til kommentar

@ tevil, olizandri

 

Har samme problemet selv, irriterendes. Begynner å bli rimelig sikker på at det er hk som har tatt kvelden hos meg. Trodde først det var skjermkortet men putta i et annet med samme resultat.

 

Har prøvd og slette rtc i cmos'en ved å bytte jumpers - funka ikke

Tok også ut batteriet i hk, samt bytte fram og tilbake på jumpers - funka ikke

Har sjekka ram'en - var ikke det

Sjekka kontakter og fjerna støv, ingen resultat

 

bah!!!

 

Synes det er veldig mistenkelig at dette skjedde rett etter en windows oppdatering.

Lastet ned oppdatering, pc'en restartet og dereter forble skjermen var svart, ingen ting mer skjedde.

Da restartet jeg, og skjermen var forsatt svart...lyst i tastaturert kom ikke på. Det var sent så jeg gikk bare å la meg, og i dag er den fortsatt som den var i går.

 

MISTENKELIG...Jeg tror oppdateringen tok knekken på hk'et!!!

Lenke til kommentar

Tipper det var noe tilsvarende som skjedde med min. Den står på hele tida, men innstallerer oppdateringer og restarter seg selv på nattestid.

Skulle forundre meg stort om det var windows-oppdateringen som var skylda, spesielt når TS og jeg har helt forskjellig HK.

 

sveibuen: Nei, du har nok ikke lest hele tråden :)

 

Blir nok innkjøp av ny cpu, nytt HK og ny ram her i gården.

Lenke til kommentar

ja selvfølgelig er det riktig kobling med strøm her, det har jo fungert i flere mnd og plutselig tatt kvelden.

jeg har ikke automatiske oppdateringer så tviler det var en oppdatering som tok knekken på mitt, og tviler litt på at en windows oppdatering kan være skyld i det også.

 

prøvd med ny PSU funket ikke, så skal teste annet HK nuh, vil oppdatere i tråden om hva som skjer.

Lenke til kommentar

jeg har nå prøvd med nytt HK men det fungerte heller ikke.

 

men! jeg fikk noen endringer i hvordan pcn oppførte seg, før(altså etter pcn ble fuckd) så kunne jeg ikke skru av pcn med power knappen, selv ikke ved å holde den inne lenge, så jeg har måtte skru av PSU.

 

nå med dette HK'et så skrudde den seg av instant ved trykk på power knappen, OG jeg fikk en liten pip lyd når jeg startet den opp (har jeg ikke fått tidligere)

 

men ja fortsatt ingen bilde på skjermen.

 

NOTE: Dette var med min ram, mitt skjermkort, min PSU, eneste som er byttet er HK og CPU

Lenke til kommentar

Hei leste igjennom tråden din, og kanke si noe mer enn å teste noe av det som har blitt testet i denne tråden selv om så og si det meste har blitt testet av deg allerede.

 

oppdatering: jeg har testet mitt HK inn i en fullt ytende pc som fungerte helt fint, Helt til mitt HK + CPU joina, da fikk den pcn alle de samme symptomene som jeg har. mens da jeg brukte denne pcn sitt HK fikk jeg et pip i starten, kunne bruke power knappen til å skru av igjen, og virket som pcn startet opp.

 

så virker for meg at det er HK som er kaputt, men rart at jeg ikke fikk skjermbilde med det andre HK'et, men i det minste fikk den oppstart osv, så er jo noe..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...