Gå til innhold

Windows XP fases ut


Anbefalte innlegg

Det blir slutt på at Dell kan levere PCer med windows "ferdig opp/nedgradert til XP". Vil Dell-kunder ha XP etter denne datoen, må de gjøre jobben selv. Det er ikke verre enn det.

 

"Customers may only use the Dell XP Image to custom install XP through to July 31, 2011. However, your organization can build its own corporate XP image through the end of the Windows 7 lifecycle to maintain consistency of downgrade rights for the duration of Windows 7."

 

og videre:

"There will be three options for your IT Staff to consider: (1)... (2)Use the XP media to Hand Install XP onsite. (3)..."

 

Mao, sålenge Win7 eksisterer, så vil det være mulig å nedgradere til XP.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvorfor kjøpe "Aston Martin" når den gamle "Volvoen" fungerer perfekt til sitt bruksområde?

 

PS. Bedrifter som nedgraderer fra W7 til XP har som regel programvare som ikke lar seg kjøre på XP eller ikke er testet grundig nok på W7.

 

Jeg skjønne at brdrifter nedgraderer(Jobber forøvrig i en slik bedrift), men om privat personer gjør det, det skjønner jeg ikke.

 

Har brukt vista når dette kom, og nå Windows 7, og det er IKKE aktuelt å gå tilbake til XP (Blir bare iriter hver gang...)

Lenke til kommentar

Enig i at W7 er et bedre valg når man skal kjøpe ny PC, men hvor lenge vil XP være trygt og ok på eldre maskiner? Jeg har noen maskiner med XP som skal få Ubuntu når XP ikke lengre er drivverdig.

Er vel heller at flere og flere programmer begynner å få problemer siden de ikke er godt nok testet i XP. Ventet lenge med XP selv siden jeg var fornøyd med Win 2000 men fikk mer og mer problemer. Har du en maskin som ikke skal kjøre nye krevende programmer vil den sikkert være sikker lenge om du har antivirus osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...