Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Touchpad deaktiveres når tastaturet er i bruk på bærbar.


Anbefalte innlegg

Hei. Kjøpte meg en Acer timeline 5820TG her om dagen og det viser seg at touchpaden skrur seg av når det skrives på tastaturet. Og for en som spiller litt fps til nød mens man sitter på buss/båt er det veldig irriterende å ikke få kunne gå og snu seg samtidig. Er det noen her som har sittet med samme problem og funnet en løsning på det?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så langt jeg vet er dette en feature. Det er laget slik nettop fordi at mange har problemer med at når de skriver så kommer håndflaten borti touchpaden og trykker på ting og flytter muspekeren og generellt sett er irriterende.

 

Men det skal gå ann å slå av også - jeg husker bare ike spesifikt hvor dette er da det er en stund siden jeg leste om dette. Jeg ville sjekket instillingene for touchpad først og fremst naturligvis, da det er det naturlige steder der man ville forvente å finne en slik option.

 

En annen mulig løsning er å sjekke om FN+F7 (det pleier å være F7 på Acer maskiner) kanskje toggler mellom forskjellige touchpad modes. Min Acer har ikke denne featuren, så min FN+F7 disabler/enabler den bare manuellt, men kanskje på din maskin du kan toggle den over i en "alltid-aktiv" modus. Dette er bare spekulasjon fra min side, men kanskje verdt å teste om du ikke finner noe i touchpad settings.

 

PS: Du spiller FPS med touchpad? O_o Det er litt av en utfordring for å si det mildt ;) Invester et par kroner i en slik en kanskje?

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6576

så har du en nødløsning som er billig og ikke tar noe betydelig plass i bærevesken din.

 

-Stigma

Endret av Stigma
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...