Gå til innhold

Oppkarbing/spisedag/karbedag tips og råd?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurer litt på dette med spisedag.

 

Skal man ha kalorioverskudd/underskudd? Hvor mye i forhold til det man får i seg resten av uka.

 

Hvor mye proteiner/fett/karbohydrater? Hva burde man spise? Kan man skeie ut med sjokolade, brus etc?

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Spisdag er jo den dagen i uka man spiser hva man vil i forbindelse med deffing. Da skal du ikke bry deg om hva du spiser, eller hvor mye du spiser. Du kan gjerne ligge i overskudd, da litt av poenget er å få kroppen ut av sparemodus.

Endret av ^Th0mas^
Skrevet

Spisedagen funka bra.

 

Spiste ganske vanlig frem til middag, bortsett fra en is på ferja.

 

Hjemmelaget pizza, 0,5 cola, en liten sjokolade og to kakestykker ble resultatet etter besøk hos bestemor.

 

Hviledagsdiett på søndagen.

 

Resultat: -0,5kg siden veiing på fredag.

Skrevet

Nå må du huske at du gjerne kan gå opp så mye som 1 kg etter en slik spisedag. Dette skjer ikke fordi du legger på deg i fett, men fordi all søppelmaten kan binde vann i kroppen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...