Gå til innhold

[HTC Desire] Finnes det i det hele tatt mulighet for å oppdrive horisontale beltevesker uten klips?


cyclo

Anbefalte innlegg

Jeg er på jakt etter en horisontal belteveske til min nye HTC Desire (kommer garantert til å bli fuktskadet av å ligge i de svette lommene mine - og jeg har brukt horisontal belteveske til telefonene min i "alle år"). Jeg har trålt nettet på jakt etter noe slikt, problemet er ganske enkelt at alle de horisontale belteveskene jeg har funnet som passer til HTC Desire er av "klips"-typen, altså at man har en klips som man trer på beltet. Jeg har hatt en slik løsning en gang før for lenge siden, og aldri mer, en brå bevegelse og telefonen hopper av beletet og spretter bortover bakken. Det jeg ønsker er en veske hvor man trer beltet inn på en løkke bak på veska.

 

Noen som har tips å komme med?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hehe... Jeg gjorde faktisk akkurat samme observasjon, så jeg sendte dem en epost og spurte... Men jeg vil egentlig helst ha åpningen øverst...

 

Fant forøvrig et par alternativer på ebay, men de er generelt alt for billige (50-60 kr for leder meg til å tro at den tar kvelden i løpet av kort tid).

 

Tror forøvrig jeg bestiller en til 6 pund fra ebay uk så jeg har noe midlertidig som blir levert rimelig fort, så får jeg heller fortsette å lete etter en i bedre kvalitet også :D

Endret av cyclo
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Billig jallajalla veska gikk i stykker i dag (jeg ble ikke overrasket, mer overrasket over at den varte så lenge som den gjorde). Jeg rotet litt rundt i faq-en på siden du lenket til Khaffner og oppdaget at den er åpen på alle 4 sider. Dermed fungerer den både stånde, liggende og på skrå på begge sider.

 

Jeg bestilte meg dermed likegreit en slik veske med en gang. Så nå håper jeg bare at de får ut fingern og produserer den raskt. Grisedyrt var det, men kjenner jeg New Zealendere rett så kan de dette med å lage produkter av skinn, så jeg tipper det er kvalitet så de holder. Gleder meg til å få veska... Skal komme med tilbakemelding når jeg har fått den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...