Gå til innhold

Altibox funker, men vil ikke lystre


Anbefalte innlegg

Hei, nå har da altibox dekoderen min virket helt til nå sikkert hatt den i et år eller to. Problemet er at når jeg kom inn i stuen idag så lyste ikke signalet (pleier å lyse rødt når den er av). Så jeg valgte å skru av og på dekoderen som gjorde at den ble restartet til fabrikkinstillinger (tror jeg da siden den gikk igjennom mange steg oppdaterte osv).

 

Alt virker som vanlig etter dette, men fjernkontrollen virket litt etter 10 sec vil den ikke virke lenger, aner ikke om det er fjernkontrollen som mangler batteri (den lyser jo når jeg trykker på knapper) eller om dekoderen ikke virker som den skal.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Altibox er litt snål i dag. Det tar flere sekunder før boksen lystrer når jeg for eksempel skifter kanal - ting går veldig treigt. Vet ikke om det har noen sammenheng. Det kan f.eks. være at Altibox har rullet ut ny software oppgradering i dag, og at de har vært mindre heldig med den.

 

Edit: En reboot av dekoderen fikk fjernet tregheten. Det kunne ta bortimot 10 sekunder før dekoderen lystret kommandoer fra fjernkontrollen tidligere i dag; nå er alt ok igjen.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...