Gå til innhold

[Løst] Avataren vises ikke på min skjerm


Anbefalte innlegg

Her er greia. Når man skifter avatar vises ikke den nye ikke på egen skjerm, mens resten kan se den. I steden blir man sittende å stirre på den man tidligere har hatt, gjerne i endret format og størrelse. Jeg har erfart at dersom man bytter nettleser vil man kunne se de nye avatarene man har endret til, så jeg har lastet opp på korrekt vis. Har til og med prøvd flere ganger, både med å slette den tidligere avataren og lagre over. Så det har ingenting å si hvordan man laster den opp, men kan det ha noen betydning hvilken type fil det er (eg JPEG, gif ect)?

 

Per tid bruker jeg en pc som ikke er min, så jeg har ikke anledning til å andvende en annen nettleser enn IE. Jeg ser en "muppet" på min skjerm, mens dere skal se Roy Keane.

 

Noe jeg kan gjøre?

 

Mvh,

GW

Endret av Goldwing MacLeach
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når du laster opp en ny avatar får den det samme filnavnet som din gamle avatar, så sant du ikke endrer filtypen. Det betyr at selv om bildet er endret på Diskusjon.no sin server, så tror nettleseren din at det er det samme gamle bildet. For å spare lastetiden vil nettleseren ikke laste ned det samme bildet om og om igjen, og lagrer istedet bilder og grafikk på PCen din (kalt caching). Så avataren din er oppdatert, men det er nettleseren din som viser den gamle avataren som den har lagret på disken din.

 

For å oppdatere cachen må du holde CTRL og trykke F5 på en side der avataren din vises.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...