Gå til innhold

HTC Desire - Problemer etter Android-versjon 2.2


Anbefalte innlegg

Hei,

 

jeg har nå hatt min HTC Desire (Chess iTouch-abonnement og NetCom-nett) i ca to måneder og har til nå vært veldig fornøyd med den. Jeg kom nettopp tilbake fra en ferietur i USA som vsrte i ca én mnd. Der borte brukte jeg ikke min egen telefon til ringing, men et par ganger til sms. Jeg brukte den heller ikke til å surfe på internett via mobilnettet, bare via WiFi på steder der det var mulig.

 

Mens jeg var der borte (for ca en uke siden) fikk jeg en melding på mobilen om at en programvareoppdatering var tilgjengelig og jeg klikket ok for å laste den ned. Jeg fikk melding om at den var lastet ned og alt fungerte fint etterpå så jeg satte ingen spørsmålstegn ved det. Jeg ser at noen av ikonene har endret litt utseende (bl.a. den for tilkobling til internett via mobilnettet) i tillegg til at jeg har fått et par nye funsjoner (tror jeg), som for eksempel "Wi-Fi Hotspot" som visstnok lar meg bruke mobilen som en "trådløs router".

 

Uansett, så snart jeg landet i Norge og begynte å bruke "mobilt nettverk"-funksjonen så opplevde jeg nesten umiddelbart at noe ikke stemte. Mobilen ser ut til å skru seg av og på igjen helt uten videre, men bare hvis jeg bruker den til å surfe på nett via mobilt nettverk (det skjer ikke når jeg bruker WiFi). Av og til kan jeg surfe opptil en halvtime uten at noe skjer, andre ganger rekker jeg knapt å skrive noe som helst i adresselinjen før mobilen "tar kvelden".

 

Jeg har prøvd å avinnstallere ulike applikasjoner for å se om feilen ligger der, men telefonen fungerer helt fint uansett hva jeg gjør, så lenge jeg ikke bruker "mobilt nettverk"-funksjonen. Det er veldig beklagelig ettersom jeg er veldig glad i å surfe på nettet når jeg er ute og "på farten"...

 

Jeg er en smule rådløs her. Er det på grunn av oppdateringen at dette skjedde? Jeg har en følelse av at det er problemet. Burde jeg ikke mottatt en oppdatering mens jeg var i utlandet? Er det andre her som har samme problem eller lignende problemer etter oppdateringen (evt. i sammenheng med utenlandsopphold)?

 

P.S. Jeg har forsøkt et tips jeg leste et sted om å velge "Velg automatisk" i menyen "Nettoperatører". En person hadde visstnok hatt lignende problemer hvis han søkte etter nettverk manuelt. Foreløpig har ikke telefonen streiket etter jeg har forsøkt dette tipset, men tar gjerne imot flere tips i tilfelle dette skjer igjen hos meg eller begynner å forekomme hos andre brukere.

Endret av Shiva82
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Bump!

 

Har samme problemet, men enda verre.. Mobilen slår seg av helt tilfeldig, før var det bare på mobilt nettverk, men nå slår den seg av helt pluteselig uten å være tilkoblet til noe nett. Når den slår seg av restartes den konstant til jeg tar ut batteriet og venter 5-10min med å sette det tilbake, da fungerer den som den skal.. Meget plagsomt!

 

Kan kanskje ha noe med batteriet å gjøre..?

 

Hjelp please! :<

 

Edit: kan også nevne at jeg nettop gjorde det som ble foreslått av Mia_tuk og sålangt virker alt OK, håper det holder seg!

 

Edit2: Neida.. Der klikka det for mobilen igjen.. Denne gangen under lading og ingen nett tilkoblet, dette forsterker bare mitt intrykk i at det er batteriet..

Endret av skrikk
Lenke til kommentar

Søker du rundt i internasjonale forumer finner du fort ut at dette med at derire'n restarter er ett kjent problem. Selv prøvde jeg alle gode råd som finnes der ute, men ikke noe fungerte over tid. Til slutt sendte jeg den inn til service, hvor de byttet hovedkortet. Etter det har den fungert som den skal.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...