Gå til innhold

Kun lyd i en kanal i Windows 7 64-bit


Anbefalte innlegg

Har et merkelig problem i Windows 7 Home Premium 64-bit.

 

Jeg har nå prøvd med mitt vanlige Auzentech X-fi Forte 7.1 lydkort (som jeg trodde var defekt når feilen oppstod), og det innebygde lydkortet i mitt Gigabyte X58A-UD3R hovedkort.

 

Feilen er at det plutselig kun blir lyd i venstre kanal på stereoanlegget jeg har koblet til pc'en. Jeg har fått det tilbake igjen i normal etter en reboot eller 5, eller at jeg har vært inne og trykket litt i sound-options, men vet egentlig ikke hvordan jeg fikk ordnet det.

 

Uansett oppstår problemet igjen etter en stund :( Jeg trodde først det var lydkortet som ble varmt, da det ligger rett ovenfor mine 2 ATI 5870, men etter å ha fjernet det og brukt on-board lydkortet, har jeg samme problem.

 

Det rare er at hvis jeg kobler til headsettet mitt, så virker lyden helt fint, og kobler jeg tilbake til stereoanlegget, så er det fortsatt bare lyd i en kanal.

 

Hvis jeg kjører lydtest i windows så hører jeg først normal lyd i venstre kanal, men når høyre kanal skal testes så hører jeg fortsatt lyd i venstre kanal, men denne er veldig svak. Det er som om alt vil i venstre kanal, og jeg skjønner ikke hvorfor. Spesielt ikke siden headsettet fungerer som normalt :no:

 

Setter stor pris på tips som fører til løsning!!!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...