Gå til innhold

Hvordan "lure" SecuROM? Lovlig backup


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg kjøpte ArmA 2: Operation Flashpoint på STEAM for litt siden fordi jeg fant ikke spillet i Drammen, men vi har bredbånd fra ICE så nedlastning av spill er mer eller mindre uaktuelt. Så jeg lånte DVDen av det samme spillet fra en kompis av meg og lagde en ISO-fil fra den. Jeg installerte spillet som vanlig med min egen serial som er knyttet til STEAM-kontoen min. Det fungerte fint.

 

Men problemet kom når jeg skulle kjøre spillet, da fikk jeg en melding fra SecuROM at den ville ikke starte spillet fordi DAEMON tools kjørte i bakgrunnen. Greit, tenkte jeg og brant ISO-fila på en DVD. Da fikk jeg meldingen at jeg skulle bruke orginaldisken og ikke en backup.

 

Da prøvde jeg å aktivere spillet online, men dette fungerte heller ikke. Både på PCen og på nettsiden til SecuROM. Det virker som om serialkoden ikke fungerer, men allikevel fungerte den når jeg skal installere det.

 

Hvordan får jeg spilt spillet jeg har betalt 250,- for? Fins det programmer som lurer SecuROM til å tro at det er en orginal disk eller noe sånt?

 

 

Dofty

 

 

Jeg legger ved bevis på at jeg eier spillet, for ærlig talt ville ikke jeg trodd på dette hvis jeg var en tredjepart. :)

post-98574-1279837095,986_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, med noen spill kan man det.

 

Men jeg kopiert selve objektfilene til spillmappa i Steam, altså alle kjøretøy og oppdrag. Og Steam kjente igjen de. Så nå er jeg på 50% og jeg starta nedlastninga 10 timer siden, noe som umulig kunne ha skjedd på vanlig måte, at jeg lasta det ned pga treigt internett.

 

Men jeg får bite i et eple og håpe Steam finner resten av filene, så blir det ikke så lenge å vente. :)

 

 

Takk for svar! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...