Gå til innhold

Skjermen "våkner" ikke etter dvale-modus


ivatyr

Anbefalte innlegg

"Gammelmaskina" skulle få et litt forlenget liv, med XP pro, ny brenner, USB-trådløs og en ny LG 22" skjerm.

Problemet er, hvis maskina går i dvale eller ventemodus, "våkner" ikke skjermen ved berøring av en tast eller mus. Jeg hører at maskina starter opp og øker hastigheten, men skjermen er svart fortsatt. Maskina må da tvangsstoppes i over 4 sekund, og startes på nytt.

Veldig tungvint. Den kan selvfølgelig settes til aldri å gå i dvale, og stå å suse i vanlig fart. Skjermen kan da selvfølgelig gå over i dvale, den starter ved museberøring som den skal.

 

Maskina er tilkoblet med en analog kabel, en av de 2 medsendte. Maskina har ikke digitalkobling, skjemen har begge deler.

Nå viser det seg at maskina ikke har integrert skjermkort på hovedkortet, bare et skjermkort innsatt i PCI-sporet, med bare analog kontakt.

 

Er det mulig å få orden på dette uten nytt skjermkort, og i tilfelle må vel det da ha en digital-kontakt

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Jeg hadde og har samme problem med min PC som er koblet til en Benq 24" skjerm. PCen gikk i dvale, men startet ved museberøring eller trykke på en tast. Skjermen forble derimot svart, og det tok en stund før jeg fant ut at skjermen hadde en egen "dvale" modus som IKKE reagerte på oppstart av PCen. Løsning for min del ble noe så enkelt som å slå av skjermen og så på igjen. Litt små irriterende, men ikke verre enn det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...