Gå til innhold

Jakten fortsetter på SLR - K-X utfases snart?


Anbefalte innlegg

Etter en lengre tur i europa med mye bildeknipsing med Nikon D40 har jeg skjønt litt mer hva mine behov er kameramessig. Jeg vil ha noe i samme gate, men med litt flere pixler og bedre ISO-følsomhet uten å få støy. Pentax K-x er i så måte interessant, men hvor lenge har det vært på markedet, byttes det ut snart?

 

Jeg kikket lenge på EP-L1, men da jeg så det live følte jeg det så ut som noe gammelt ræl så det har glidd litt ut av "fokus".

 

Jeg trenger ikke kamera med en gang og lurer på om det er noe poeng i å vente til Photokina er ferdig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hva med D5000? Sensorytelsen er i praksis identisk med K-x (jeg mistenker sterkt at det er varianter av samme Sony-brikke som sitter i begge kameraene). Ikke så stor forskjell i pris heller.

 

All optikk til D40en funker på D5000, men hvis du ikke har noe særlig ekstrautstyr fra før så er det lite å tape på å bytte system.

 

Uansett, så ville jeg ikke bekymret meg så veldig over at noen av modellene har vært på markedet en stund. Teknologien har nådd et punkt hvor ytelsesforbedringene fra en generasjon til den neste uansett er marginale (inntil man begynner å bruke helt ny sensorteknologi i hvert fall). Nå går utviklingen mer på features som video o.l.

Endret av Sutekh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...