Gå til innhold

Tips til en 3L hvitvin til kosedrikking om kvelden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Kan ikke si at jeg er veldig erfaren, men kjøpte en 3L med J.P. Chenet for et par dager siden som jeg gjerne tar et glass av når jeg skal kose meg. Koster ikke stort heller, og jeg syns den er ganske god.

http://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM0000ifU82Ee7?ProductUUID=dMMKdlGl3IYAAAEIP6FkR0Ou&CatalogCategoryID=&JumpTo=OfferListhttp://www.vinmonopolet.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-vmp-Site/no_NO/-/NOK/v_ViewProductDetail-Start;pgid=PDdIpmopVUk000EIiDawO9sM0000ifU82Ee7?ProductUUID=dMMKdlGl3IYAAAEIP6FkR0Ou&CatalogCategoryID=&JumpTo=

 

Edit: Og selvfølgelig har jeg klart å bumpe en tråd som er over 1 måned gammel! Sånn går det når man plutselig beveger seg til et ukjent underfora med mindre aktivitet enn man er vant til.

Endret av Henrik C
Lenke til kommentar

Chablis på boks har jeg ikke hatt så gode erfaringer med, men dette er en helt OK Chardonnay. Ellers så er Leitz Riesling Trocken også et godt kjøp.

 

J.P. Chenet er heller ikke dum. Det fine med alle disse tre er at de selger ganske bra, så du er relativt trygg på at det er "ferskvare". Det finnes en del gammel vin på boks, og det er ikke spesielt hyggelig å bli sittende med.

Endret av swanky
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...