Gå til innhold

Gamer PC til 12k. AMD 1090T, Crosshair IV, 8GB OCZ RAM. Passer alt sammen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg tror neppe verken Fractal, Mist eller Corsair kommer til å øke støynivået på PC-en noe. Vil jo selvfølgelig ha det så stillegående som mulig, men etter nesten to år med stock Intel-kjøler og konstant åpent kabinett, tror jeg nok at det meste vil være velsignet stille.

Lenke til kommentar

Regner med Fractal Design har brukt en lav-RPM vifte i sine. MIST 600W som beskrevet over brukte nok noe helt annet.

 

Skal være sagt at jeg foretrekker tester der de bruker dedikerte PSU-testbenker som f.eks Jonnyguru, HardOCP eller HW.no. Men PSU-plattformen som MIST og Fractal Design bygger på er i utgangspunktet helt grei i min oppfatning. Det at de tidlige MIST-modellene hadde problemer var jo p.g.a dårlig valg av kondensatorer, noe som er et lettløst problem.

Endret av Smirnoff
Lenke til kommentar

Nå er vel 600Watt'ern (Rev. 1) til MIST kjent for å være den desidert mest bråkete av PSUene de har laget. Men Corsair er nok det merket som er å foretrekke ja, selv om de ligger litt høyere i pris. Men siden PSUen skal sitte i et Antec 300 tipper jeg at støy kanskje ikke er TS's første pri...?

har en Corsair 620HX i antec 300 kainettet mitt jeg hehe, velcoiraptoren min høres mere en corsair psuen min og corsairen psuen er omtrent lydløs

Endret av wiak
Lenke til kommentar

Røska ut alle viftene da eller...? :tease: Neida, 300'en jeg hørte kjørte nok viftene på high, men da hørtes det til gjengjeld også ut som en støvsuger. Stock-viftene i mitt Lian Li PC-A10 er i hvert fall ikke i nærheten av samme volum på max. Men 300 er helt sikkert levelig (og vel så det) på low, uten at kjølingen blir for dårlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...