Gå til innhold

Hvorfor lages ikke brus som man lager fatøl ?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Fatøl smaker veldig lik, eller kanskje også bedre enn øl på flaske. Hvorfor finnes det ikke Fatbrus ?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Men ville den tatt skade av det (innenfor holdbarheten til vanlig flaskebrus) ? Er så utrolig lei av å få dispenserbrus når man er ute å spiser el. Og hvis de har dispenserbrus, så har de ikke flaskebrus i de samme typene....

Skrevet

Kanskje jeg har kommet på en ide som ikke brusprodusentene har tenkt på :-) Burde kanskje ikke ha skrevet det her da....

  • 1 måned senere...
Skrevet

Ja, det burde det jo? Med tanke på hvordan "død" cola smaker, må "fatbrus" som konsept begraves langt under jordens overflate og forbli der.

  • 1 måned senere...
Skrevet

Da venter man jo bare med å tilsette kullsyren til etter at den er lagret.

 

 

Under TdF i å fikk jeg smaksprøve på en brus som smakte som om den var brygget. Kommer ikke på navnet.

Skrevet

Da venter man jo bare med å tilsette kullsyren til etter at den er lagret.

 

 

 

Hvilket blir dispenserbrus. Hvis du ser på "strålen" fra en brusdispenser ser du at strålen er delvis hvit og delvis brusfarget. Dette er fordi dispenserbrus består av ca like deler med smakssatt sirup og kullsyrevann.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...