Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når et forhold tar slutt - være hatsk som erklæring?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det naturlig å opptre styggt - ondsindig, og hatsk mot en man har hatt et emosjonellt forhold til fordi man sluttet å elske henne?

Gjør dere det for å vise henne at dere ikke elsker henne eller han mer?

 

Det er nok en forsvarsmekanisme, utbrudd av følelser på en aggressiv måte, istedenfor å vise at man er "knust etc"

Lenke til kommentar

Etter hva jeg har erfart, både selv og sett av andre, så tror jeg det er mer naturlig å reagere destruktivt ved et emosjonelt brudd. Ja, det er naturlig.

 

Samfundet lærer oss at det er korrekt og akseptert oppførsel, eksempelvis dramaserier eller film.

 

Det krever mot å gå mykt mot hardt og si hva du virkelig føler.

Lenke til kommentar

I norge tar kvinnene alt når de forlater ett samliv, det starter med en liten krangel.. så forsvinner sex'en så forsvinner beste kompisen din, så forsvinner resten av vennene dine og så forsvinner jobben, bilen og til slutt leiligheten. så JA det er riktig å være hatsk og ondsinnet. Dette er den beste delene av hele forholdet egentlig, men krever litt øvelse for å nyte det. Etter at du blir bedre på det så vil du også kunne stikke kjepper i hjulene på din tidligere "beste halvdel". I mange andre land måles din stolthet/manndom i hvor jævlig du kan få det til å gå for henne etter at hun har gått fra deg... eller du ikke vil ha henne (den siste er såklart den ofisielle versjonen). I iran så blir kvinnfolka steinet og i india så kaster man salpeter-syre i tryne på de av ren nytelse og ondsindighet, dette er absolutt høydepunktet i en hver manns liv og som de sier i bønnen sin "om gud er villig så skjer det". Nå som du skal ut å stikek kjepper i hjulene på henne så må du tenke deg godt om, hennes våpen mot deg er kroppen og sex... med andre ord så er hun eksperten på dette området og kommer til å snike og slange seg rundt for å gjøre mest mulig skade. Her kan du ta igjen med det aller sterkeste våpnet av alle... Hotel Ceasar, lær deg triks derfra og baksnakk alle hennes venner og henne selv på en planlagt måte... er det noe kvinner tror på så er det sladder, og jo værre det er jo lettere er det å få dem til å tro på det. Spesiellt om det omhandler litt gosipp involvert penger, makt og skjønnhet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...