Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PC switcher fra lyd i headset til høyttaler uten grunn


Anbefalte innlegg

Hei! Først må jeg bare si det som det er: Jeg er ikke spesielt flink med PCer. Etter at den forrige takka for seg etter tre fine år, kjøpte jeg en ny, og ettersom studentlommeboka ikke akkurat er smellfeit ble det en billig-PC. Jeg har ikke hatt den to måneder engang, før den begynner å oppføre seg totalt ubrukelig! Enkelte ganger nekter den å searche etter trådløse nettverk, i lange perioder krever den uhorvelige mengder tålmodighet av meg (vente 5-8 minutter på å åpne Google Chrome etter å ha trykket på ikonet f.eks)og lysstyrken hopper frem og tilbake akkurat som den vil. Dessuten bestemmer den seg brått for å ikke virke i noen timer, før den er helt fin igjen. Mye av det har kjæresten fiksa, men nå som jeg skal høre på musikk med headset (ja, jeg har plugga inn headset'et i riktig utgang :p ), så er lyden i headsetet i kanskje tre minutter, før den brått kobler seg over på datahøyttaleren, uten at jeg gjør noe som helst! Hvorfor i all verden skjer dette? Det her er kanskje det jeg fortjener når jeg kjøper en PC til 3000,-?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Høres ut som om det er dårlig kontakt mellom 3.5 pluggen og hovedkortet. PC'en tror at du har koblet ut hodetelefonene og da skifter den over til høyttalere...

 

Dette er bare spekulasjon fra min side - kan være hva som helst. Hvis det er en mekanisk feil (som du selv ikke har forårsaket) så er det bare å bruke garantien (gitt kjæresten din har ikke åpnet opp PC'en under forrige reparasjoner). Min erfaring med sånne produkter (billige og dyre) at når det er først noe galt med dem, selv om det virker smått, så blir de bare verre med tiden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...