Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Til alle jenter: hva ville dere gjort hvis en gutt hadde spurt om dette?


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg slutter på skolen og 2 uker, jeg har vært stille og rolig hele tiden og ikke gjort så mye ut av meg for å si det sånn.

Det er nå 2 uker til sommerfeire og jeg liker en jente som går i klassen min ganske godt, vi snakker ikke så mye sammen, men vi bor i samme nabolag så vi ser hverandre av og til. Hun er ganske populær og det er ikke jeg. Jeg tenkte da at jeg skulle bare slutte og være så jævla sjenert og spørre ho om vi kan dra til feks Liseberg, Tusenfryd eller kino sammen, eller noe lignende. Jeg har jo ingenting å tape så det er jo bare å gjøre det. :)

Til alle jenter: hva ville dere gjort hvis en gutt hadde spurt om dette?

 

Hva synes dere? skal jeg bare hoppe i det å spørre ho?

Endret av cyclo
Emntetittel er endret da original tittel brøt med retnignslinjene
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hehe,hadde du spurt meg, hadde jeg bare stått der og stirret på deg mens det sakte komer frem et smil, og etter noen få sekunder ville jeg nikket og syns du er litt morsom og svare ja. pluss at jeg ikke hadde skjønt noe som helst. ville kanskje ikke valgt å dra til liseberg, men tusenfryd er jo alltid gøy(syns jeg da) jenta er sansynligvis smart nok til å skjønne at du liker henne, men det jo bare søtt :) lykke til

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg er en sånn gutt som kunne gjort akkurat det samme som deg, trådstarter. Og har gjort det et par ganger også, faktisk, og fått negativ tilbakemelding :p Ganske lignende situasjon, en jente jeg nettopp har truffet, hun vet omtrent ikke hvem jeg er, og jeg har spurt om vi bare skal kaste oss i det og gå på kino. JEG synes ikke det er noe forferdelig ved det, kanskje fordi jeg er mer av den spontane typen, men har altså fått avslag.

 

Du må huske på at jenter gjerne er mer sjenerte enn gutter, og om hun ikke kjenner deg er det kanskje et element av frykt i bildet også. Uansett, jeg synes du skal kjøre på, prøve å bli litt bedre kjent først, og så som en "innskytelse" spørre om hun blir med på "et eller annet". Om hun sier ja kan du begynne å foreslå ting, og så som en ny innskytelse spørre om f.eks. tusenfryd.

 

Som du selv sier, du har ingenting å tape :) Lykke til!

 

EDIT: Så ikke forrige innlegget ditt. Den var lei. Men innlegget mitt står fortsatt. Du kan jo finne deg en annen jente. Shit happens, life goes on.

Endret av Sitronsaft
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...