Gå til innhold

Ta feil av eksamensdato


Anbefalte innlegg

Dette er utrolig flaut. Jeg har oppdaget i dag at en eksamen jeg var 100% sikker på var i morgen, egentlig var i dag. Går på høyskole 1 året. Lå i utgangspunktet veldig bra an i faget også. Jeg(og 3 andre i en gruppe) har levert en semesteroppgave som teller 30% av karakteren. Regner med vi får A på den. Noen som vet med sikkerhet hvilke rettigheter jeg har for å ta den opp igjen?

 

*utrolig irritert på meg selv*

Endret av therealvebbi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Om du ikkje møter opp på eksamen vil du stryke, du kan då melde ifrå at du vil kontre eksamenen og bruke forsøk nummer to. Du vil då få ta oppigjen eksamen i neste eksamensperiode som antageligvis er til vinteren om skulen ikkje er så greie at dei setter opp ein eksamen til høsten (som vanligvis er forbeholdt 3 års studentar som skal kontre en avgangseksamen og sikkre seg vitnemålet før høsten).

Lenke til kommentar

Takk for svar. Fant dette på emnebeskrivelsen:

 

"Bokstavkarakter basert på 3 timers skriftlig eksamen med semesteroppgave. Vekting: semesteroppgave 30%, eksamen 70%.

 

Semesteroppgaven brukes også ved eventuell utsatt eksamen påfølgende semester. Ved utsatt og ny eksamen neste gang faget undervises må normalt ny semester.oppgave utarbeides . "

 

Det vil si at jeg slipper å gjøre semesteroppgaven på nytt :) Men vil det bli satt opp ny eksamen til høsten uansett? Jeg har hørt at det kun er om noen stryker, og "ikke møtt" vil vel ikke bli regnet på samme måte.

Lenke til kommentar

Her må du nesten høyre med skulen korleis dei har meint beskrivelsen.

 

Når du ikkje møter opp til eksamen så er ikkje det det samme som at du har fått utsatt eksamenen, men på ei anna side så har du heller ikkje fått sjå eksamenen endå slik at dei kan gi deg samme eksamen i neste eksamensperiode.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...