Gå til innhold

Ta ned nye prisguide.no!


Anbefalte innlegg

Det er sikkert utallige tråder om det samme, men den nye prisguiden fortjener po**** meg enda en.

 

Nå har jeg irritert meg lenge nok over det elendige designet. Hver gang jeg er på utkikk etter varer bruker jeg prisguide.no. Etter at den nye versjonen ble publisert har den provosert meg mer og mer for hver gang.

- Den er ekstremt uoversiktlig.

- Det tar ekstremt lang tid å finne hva man vil.

- Søkekriterielistene er aaaaaaltfor lange og uoversiktlige.

- Søkekriteriene er ofte utdaterte så man må alltid trykke på "Vis alle" for å velge hva man vil finne.

 

Et eksempel er at nå nettopp letet jeg etter en ekstern harddisk. Det tok meg over ett minutt å finne frem til harddisker i den nye guiden. Og når man kommer dit er det et helsikkes kaos av valg man møtes med. I tillegg lastes sidene veldig sakte, men det kan være forbigående for alt jeg vet. Til sammenligning tok det meg kanskje ti sekunder å finne det jeg var ute etter i den gamle prisguiden.

 

Jeg vil våge å påstå at en eller annen plass i planleggingen har dere gått i fullstendig feil retning. Som mange andre har kommentert i forumet: Kast hele den nye versjonen og ta frem den gamle. Oppdater designet og kanskje moderniser kodingen litt i bakgrunnen. DHTML, lightbox-er og/eller HTML5 kunne gjort susen, men det er en lang prosess ser jeg for meg. I det minste gi meg tilbake alle funksjonene i den gamle versjonen! Handlevogna fungerte overhodet ikke sist jeg var innom.

 

Selv om jeg slakter dere må jeg si dere gjør en fantastisk jobb med nye produkter, men brukervennligheten må prioriteres høyere.

 

Let the flame war begin.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Nå blir ikke nye Prisguide tatt ned, men jeg kan fortelle litt hva som vil skje i dagene som kommer:

 

Undertegnede har nå fått verktøy til å kunne endre kategoristruktur, snart vil også mulighet til å mer skreddersy filtreringsvalgene (hva skal være synlig osv). Dette arbeider jeg med akkurat nå, hvor jeg i første omgang legger det mest mulig opp til å ha samme kategoritre og filtreringsvalg som i gamle Prisguide.

 

Når det er gjort vil jeg ha en løpende dialog her på forumet for å tilpasse enda mer ihht. til brukernes ønsker. Jeg skal ta og lage en egen tråd for dette, slik at folk kan følge med og gi løpende feedback.

 

Først må bare arbeidet med nytt kategoritre, og så filtreringsvalg gjøres. Så tar vi det videre derfra, høres det greit ut? :)

Lenke til kommentar

Men hvorfor har det tatt så utrolig lang tid? Per i dag så er den nye prisguiden like uoversiktlig, og filtreringsvalgene like irrelevante som da den ble lansert. Selv bruker jeg prisguiden gjennom Akam.no, og akter å gjøre det til den nye viser seg bedre (noe jeg er stygt redd for aldri vil skje). Jeg forstår heller ikke hvorfor dere på liv og død må linke til den nye via hardware.no. Hvorfor kan ikke linken gå til den gamle, som er funksjonell og som ALLE vil ha..? Dere mister garantert mange reklameklikk pga det.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...