Gå til innhold

Odontologi i utlandet


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er da en gutt på 18 (snart 19) som ønsker å studere odontologi i utlandet etter å ha ødelagt alt for meg selv i de 2 siste årene av videregående :dribble:

 

Neste år skal jeg inn i militæret, og da tenkte jeg å ta opp biologi 1 og kjemi 2, slik at snittet på realfagene minst blir 4.

 

Kan noen fortelle hvordan det er å studere i utlandet? Og hvilke land som er fine å studere i mht. reise frem og tilbake, miljø, skole osv. Hvordan er opptaksprøvene btw? Setter stor pris på alle innspill dere kommer med. Jeg er veldig nervøs for å studere 5 år i utlandet helt alene, så vær så snill og hjelp meg litt :p

 

Takker på forhånd!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min bror studerer odontologi i ungarn. Han trives, mange nordmenn der.

Han måtte gjennom en opptakstest.

 

Men for deg er Polen eller Ungarn de greieste alternativene, de har engelske studier og mange internasjonale studenter. Men ikke la deg lure av opptakstestene, studiet er meget tøft og det er mange som faller fra, da de slipper inn mange for å tjene penger men for å fullføre studiet krever det veldig mye jobb.

Lenke til kommentar

Det er pleier å være infomøter i forkant av agenter på norsk der de sier litt om opplegget og opptaksprøvene. Jeg anbefaler at du leser litt om skolene, og sender en mail/ringer og hører litt om hva slags opplegg de har. De pleier å være godt representert på diverse utdanningsmesser også der det er mulig å forhøre seg om skolen, skolepenger osv.

Lånekassen gir stipend og lån slik at det skal være mulig å studere og leve.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...