Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Ny CPU, pc starter ikke!


Anbefalte innlegg

Heisan! Har akuratt kjøpt meg en ny CPU, Q9400, hadde E6850 før. Jeg vet at denne CPU'en er kompitabel med mitt hovedkort. Nå starter ikke maskinen, den henger seg på hovedkortet "screenet". Har prøvd å resette cmos, og har nyeste BIOS. Ingen peiling hva som er problemet, noen andre her som vet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Får du ingen feilmelding?

Etter å ha restartet et par ganger kommer det opp at jeg har overclocket CPU'en for mye. Dette er jo rart siden den er splitter ny

 

Vil bare skyte inn at denne meldingen ikke nødvendigvis har noe med overklokking å gjøre. Denne meldingen vil komme opp ved alle annledninger der maskinen merker at den har startet opp, men ikke fullfører POST riktig. Da anntar den at du har vært inne i BIOS og justert på ting som gjør at du ikke klarer å boote - og resetter instilingene for deg slik at du kan boote opp riktig, samt gir deg meldingen overklokkingen (som den bare anntar var grunnen bak den feilede oppstarten siden denne funksjonen er påtenkt nettop å kunne overklokke uten å måtte resette BIOS hver gang du gjør noe feil).

 

-Stigma

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...