Gå til innhold

Minnet på SE t610


Anbefalte innlegg

Jeg kjøpte i dag SE t610. Den virket knall, og siden innebygget kamera er nytt for meg så har jeg knipset litt, men det tok ikke lang tid før minnet var fullt. Jeg tok rundt 10 bilder av forskjellig kvalitet. Det viste seg etterhvert at bilder som det stod tok 5kb i minnemenyen tok opp va 40-50kb. Hva er problemet? Noen som vet noe/har lignende erfaringer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Umulig være sååååå lite minne på en T610 ????? Da beholder jeg STOLT min 3650 altså. Vil tippe det er bildekvaliteten som du har variert eller/og oppløsning. Men 10 bilder også fullt minne ? Har vanskelig for å tr dette...

 

BTW. hva mener du med ::: Den virket knall ?? er den ikke ? :roll:

Jeg synes mobilen virker dritfet :yes:

Lenke til kommentar

Dette her er et "kjent problem" for på esato har mange klager over dette med T68i og T3X0. Jeg har ikke merktet noe til dette på min T300 men je ghar som filosofi og ha så lite ting som mulig på den for at den skal være kjapp og responsiv.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Hvis jeg skal ha en kameramobil så skal jeg bruke kameraet til å ta et bildet, send dem som mms og deretter slette bildet hvis jeg ikke har bruk for det mer.

 

Skjønner ikke vitsen med å lagre en haug med bilder på mobilen.

 

Mener jeg og.. De eneste bildene jeg tar vare på er de jeg har lagt til kontakter. De andre verdt å ta vare på ligger på pc'n.

Lenke til kommentar

Grunnen til at bildene tar opp mere plass er fordi tlf'en gjør de om til .RAW bilder pga de da gir raskere bildebehandling. Personlig har jeg ikke problemer med plass ettersom jeg har BT adapter til dataen. Var på ferie i 2-3 uker nå nettopp, og da slet jeg litt, men det var ikke verre enn å slette alt det drittet som ligger på tlf'en når du kjøper den. Hadde nesten 30 bilder inne , med høyeste filstørrelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...