Gå til innhold

HTC HD2, noen anbefalinger?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

mareks97: Det der er jo et totalt useriøst innlegg. For det første, hva har Satio med dette å gjøre? Det er jo en kameratelefon, noe dette ikke er. Altså er du egentlig delvis inne på et annet marked innen telefoner.

 

For det andre, HTCtelefonene er ikke en telefon, slik du beskriver det.

 

Og for det tredje so er det ubegrunnet.

 

Men til topic. HTC HD2 er å anbefale. Men for flerparten ville jeg nok anbefalt HTC Desire i stede for. Den har Android OS og HTC Sense UI. Den er nok enklere å bruke for de fleste.I en slik sammenlikning vil nok OS bli det helt avgjørende. Men du skriver ikke noe om behov eller hva du skal bruke den til så det er litt vanskelig å si.

 

Edit: Og det det er bilde av en HTC Touch HD, ikke HD2.

Endret av program
Lenke til kommentar

Det er viktig at du er klar over at HD2 har Windows-operativsystem. Om det er greit og du vet hva det innebærer så vil du såvidt jeg har skjønt i en HD2 få markedets beste Windows-telefon.

 

Windows Mobile 6.5 (tror det er det HD2 kjører) erstattes snart av Microsofts nestegenerasjons mobil-OS, Windows Phone 7. Windows Mobile har også rykte på seg for å være tregt og tungt, og mangle en del applikasjoner i forhold til f.eks. iPhone og Android (og muligens Symbian?). HD2 er nok hovedsaklig en business-telefon, men den har en svært stor og god skjerm, og HTC sitt Sense-UI, så altfor galt kan det vel neppe være. OK batteri har den visst også.

 

Her er forøvrig et bilde av HD2:

 

Download_03_HTC_HD2.800x500.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...