Gå til innhold

Problemer med installasjon av Dlink Dir-855


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Har hatt en ustabil Linksys WRT54G den siste måneden og for et par dager siden bestemte den seg for at nok var nok og fungerte bare i små perioder. (Jeg skriver nå uten nett, så jeg følger med når nettet er oppe slik at jeg kan opprette emnet.)

Uten å tenke på oppdatering av firmware eller andre muligheter, hadde broren min kjøpt den første ruteren han hadde blitt anbefalt på lefdal; en DIR-855.

Ikke det at vi bor midt i en boligblokk med masse forstyrrelser på 2,4 ghz-nettet, men 855n var rett og slett dyrere enn dir-655 og da bedre var svaret jeg fikk.

Uansett ... Routeren var kjøpt og det var en n-adapter også, så alt virket greit.

På boksen står det noe om supereasy-install så jeg tenkte det ikke skulle bli noe stress med å sette opp routeren fra Dlink. Og det var det ikke heller!

Alt gikk kjapt, greit og alle var smilende og positiv.

Helt til det aller siste punktet, punkt tre. Vi ble møtt av denne feilmeldingen. (Ikke mitt bilde, tatt fra den store Dlink-tråden - Tipsene der hjalp ikke heller.) Etter flere forsøk og et veldig dalende humør så tok jeg ut i alt av strøm. Noe som ikke funket. Prøvde å resete modemet ... Noe som ikke funket. Og da ble selvsagt neste steg å skrive her. :whistle:

 

Bruker en phone adapter og har selvsagt prøvd å gå direkte fra modemet til routeren og det å gå gjennom phone adapteren og så til routeren.

 

Takker på forhånd.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Broren min (som kjøpte d-linken) fikset alt etter 10 minutter med feilsøking.

han har ikke sett på problemet siden han kjøpte ruteren siden han ikke har vært hjemme. snill bror gitt:) :thumbup:

 

 

Edit: Som dere ser, så har da broren min ringt etter hjelp og brukt forumprofilen min til å skryte av det. Men joda, han fikk det jo til.

Endret av Raknes
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...