Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

19 år, er sammen med en jente på 15.


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er 19 år, blir 20 i år og jeg er sammen med en jente på 15 som også blir 16 i år.

 

Vi har vært venner siden hun gikk i 1st og jeg i 5 klasse. Men har nå blitt noe mer

 

 

Vi har det veldig bra sammen, og er lykkelige. Men mange sier at det kanskje ikke er så lurt å være sammen pga alderen. Men vi har ikke sex sammen. Er det ett ulovlig og dumt forhold? Jeg vil bare ha meninger :)

 

Vi har vært sammen i 4 måneder, foreldrene våres vet om det og er ok.

Endret av bangbroz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er greit at du spør om meninger trådstarter, men har du i det hele tatt sett på hvilke andre tråder som fins om emnet på forumet? Føler det fins minst et dusin tråder nøyaktig lik denne på nesten alle måter, og det er gjerne de samme folkene som svarer i dem også. Konklusjonen er som regel entydig: det er helt greit med en 2-6 års aldersforskjell og gjerne mer også, så lenge jenta er 15-16+ og vet hva hun holder på med, det er bare opp til de det gjelder, og det kan som en sikkerhetsregel være lurt å vente med sex til den yngste parten (jenten som oftest) er 16 år.

 

Dette gjør meg litt frustrert på samme måte som hver gang noen spør om deres 0-15cm lange penis er tilfredsstillende for jenter, hvor da alle svarer at det er bruken og ikke størrelsen som teller. *Off topic slutt*

 

Synes forholdet deres høres fint ut, dere har kjent hverandre lenge og det er bra. Alder er bare et tall, hun blir snart 16, og alt er fryd og gammen i mine øyne :) Husk bare at dine fremtidsplaner mest sannsynlig ikke samsvarer med hennes, du skal kanskje i militæret f.eks. eller på universitet osv, hun er på videregående i 2-3 år til. Dette kan skape problemer på sikt. Men håper det går bra med dere :D

Lenke til kommentar

I og med at hun snart blir 16 og jenter som regel modnes raskere enn gutter så er det jo ikke så galt. At dere har kjent hverandre lenge og foreldrene deres ved om det gjør bare at jeg ser enda færre problemer med det.

 

Høres ut som du ikke har noe å bekymre deg over.

 

Det at jenter liksom modnes raskere enn gutter er veldig varierende, så varierende at man nesten kan stryke det.

Lenke til kommentar

jeg skjønner egentlig ikke hva en gutt på snart 20 år har med en så ung jente til felles?

 

Det hjelper nok å være i situasjonen selv :) Ser ikke at en gutt på snart 20 og en jente som til høsten starter på Videregående skole ikke skulle ha en del til felles.

 

Selv føyer jeg meg inn i rekken av de som synes dette er helt greit, så lenge det utøves innen for lovens rammer.

Lenke til kommentar

Kan ikke folk forstå at den seksuelle lavalderen finnes for å beskytte små barn mot overgrep fra voksne personer? Og ikke er til for å straffe en person på 19 som er sammen med noen som er 15.

 

Tilbake til topic. Jeg synes dette høres helt greit ut, i hvert fall med tanke på at dere har kjent hverandre så lenge. Kjør på og kos deg masse!

Endret av Minus
Lenke til kommentar

Som Minus sa, du kan fint ha sex med henne nå, men personlig ville jeg ventet til hun er 16 fordi henne er ung og da er det greit å vente.

 

Personlig skjønner jeg det ikke. Jeg er 91 og grensen min går på 93, no matter what. Hadde jeg møtt deg hatt mange fordommer mot deg for å ha en så ung kjæreste. Jente i den alderen er så lette å få at jeg vil tro du utnytter henne. Hvis du venter med sexen gjør det saken ihvertfall bedre.

Lenke til kommentar

Om dette er greit vet du best selv. Enkelte vil helt sikkert dømme deg, men dersom forholdet føles riktig burde ikke det stanse deg. Jeg ser for øvrig heller ikke ett problem med at dere skal ha sex. Som er nevnt tidligere i tråden, den seksuelle lavalder finnes for å beskytte barn mot overgrep, ikke for å hindre to personer som er glad i hverandre å ha sex.

 

Selv er jeg tyve, født i 1989. Personlig kunne jeg i utgangspunktet ikke tenkt meg å være i ett forhold med en så ung jente, men dersom jeg traff ei på femten og, mot all formoding, søt musikk skulle oppstå, så ville jeg ikke latt frykten for hva andre tenker om oss påvirke meg stort.

 

Stå på trådstarter, love knows no bounds!

Lenke til kommentar

Dette er helt klart pedofili. Ikke bra. Sånt funker i vatikanet men ikke her. Prøv deg heller på moren hennes, det ville jeg gjort.

 

Å kalle dette pedofili er vell å ta litt i. Kan jo ikke kalle det for pedofili.. det er 4 år forskjell her.

 

Hvis en jente er 20 og gutten 30 hva er det da??

helt greit forde om alderen er 10 år mellom dem ikke sant?

 

Hvis det føles rett så er det bare å stå på. ikke kast bort noe bra pga at andre har et annet syn på forholdet enn deg.. stå på..:)

Endret av lovestory
Lenke til kommentar

Hadde jeg møtt deg hatt mange fordommer mot deg for å ha en så ung kjæreste. Jente i den alderen er så lette å få at jeg vil tro du utnytter henne.

 

+1

 

Min personlige mening om gutter som er 18+ og finner seg ei jente som er 16 og mindre, er at de ikke er utviklet nok sosialt sett, og dermed ikke klarer å ordne seg noen på sin egen alder. Det er min fordom, og jeg kommer nok til å ha den ganske så lenge :)

Lenke til kommentar

Hadde jeg møtt deg hatt mange fordommer mot deg for å ha en så ung kjæreste. Jente i den alderen er så lette å få at jeg vil tro du utnytter henne.

 

+1

 

Min personlige mening om gutter som er 18+ og finner seg ei jente som er 16 og mindre, er at de ikke er utviklet nok sosialt sett, og dermed ikke klarer å ordne seg noen på sin egen alder. Det er min fordom, og jeg kommer nok til å ha den ganske så lenge :)

Som du sa er det en fordom, en steriotypisk (Sitat 2) som sådan.

 

Sitat 1:"at de ikke er utviklet nok sosialt sett"

Dette kan veldig godt være tilfellet, men fort bare på enkelte områder av det sosiale.

 

Sitat 2:"og dermed ikke klarer å ordne seg noen på sin egen alder."

Denne blir tynn, at utviklingsfrekvensen skal ha noe med alderen på damene man klarer å få. Har vell langt mer med preferanser å gjøre skulle jeg tro. Dette er en steriotyp jeg mener man hører altfor ofte, og er litt lite gjennomtenkt.

 

Har selv flere eksempler hvor motsatte er tilfellet.

Det kan nevnes flere gutter som har vært sammen med jenter på egen alder i 3år+ og siden blir sammen med en yngre jente, dette tilfeller klin lik trådstarters. Hvor de fortsatt den dag i dag er sammen etter mange år. Ja til og med gift.

Som alltid blir man nødt å skille klinten (Clinton :p ) og hveten.

 

MEN: Er enig i at man ikke bør bevege seg under 16 med overlegg. Jeg mener derimot at tilfellet til trådstarter er akkurat i grenseland og bør tolereres forutsatt at de holder seg innen for rammer som nevnt tidligere. Her er det snakk om ei som blir 16.

------------------------------------------

Ved nærmere ettertanke reagerer jeg vell faktisk mest på nicket hans :D haha

Endret av davinci745
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...