Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan og når var DIN første gang?


Gjest riskake19

Anbefalte innlegg

    Jeg var 11 år,og lekesloss sammen med en kamerat,også 11 år.Jeg fikk ståpikk,men var ikke kåt.Kameraten merket det,og sa at hvis jeg kledde av meg,skulle han også kle av seg,og ronke meg.Godt var det og spennende for oss var det også.Vi var i en gammel brakke i skogen,og vi visste at det kunne komme andre gutter og jenter når som helst.Å kjenne at kameraten ronket og sugde meg til utløsning,tørr seff,det var råkult.

       Etter min utløsning,ville han at jeg skulle gi samme tilbake.Ronke ham føltes ok,men å ta den i munnen var ikke lett.Så han tok en sjokolade og gned mot en finger, og på pikken sin og ba meg gape over fingeren,noe jeg gjorde.Jeg  så den klissete pikken stå rett opp,bare 5-10 cm foran munnen min.Jeg grep pikken hans og begynte å slikke den,og før jeg visste ordet av det,hadde jeg over halve pikken i munnen.

          Jeg ronket ham raskt,mens jeg sugde/brukte tungen på pikkhodet.Like etter sa han at kilingen i lår,baller og oppover magen begynte å komme.Stopp,stopp,det kiler så ekkelt hikstet han,men jeg fortsatte  fortsatte.Nå gikk det mye lengre tid,men jeg kjente at han grep bakhodet mitt og tvang hele pikken inni munnen min,9-10 cm,mens han både ristet,stønnet og vred seg mye.Men etter 20-30 sek ba han meg stoppe.

        Vi kledde på oss,og satte oss ved bordet og drakk brus.Så kom 6-7 andre barn/ungdommer inn.Hadde de kommet 2-3 min før,hadde de fersket oss,noe som var æsj og spennende på en gang.

 

Bildet viser meg som 11-12 åring

Endret av aklla
Bildet fjernet av moderator
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Jeg var 11, og han mellom 19-20 år. Det var dødsvondt, og siden har jeg ikke hatt sex.

11 år? Han burde vært torturert og siden hengt.

 

Såvidt jeg husker er ikke 11åringer strengt tatt utviklet nok til å ha sex, i alle fall om de skal få noe nytelse av det? Prøv igjen du!

 

Det er vel få jenter på 11 år som er så utviklet nedentil at de kan ha sex ja.Og om så kroppen er utviklet nok,så er hun garantert ikke mentalt og følelsesmessig nok utviklet.En 11 åring har seksuell nysgjerrighet,men han på 19 har seksuelt behov,og dermed er det både juridisk og moralsk galt å ha sex med en 11åring.

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...