Gå til innhold

Hvor mye kan spillere låne / eller kopiere trikser fra hverandre


Anbefalte innlegg

Dette er faktisk veldig viktig!!

alle komenterer når noen gjør Zidane triksen, eller Ronaldinho greiene

vet ikke hva de triksene heter da, men med en gang vi ser dem så vet vi hvem som på fant de opp eller gjorde det først på tv.

de trikser blir på en måte eksklusive.

overstegsfinter kan alle gjøre, de tilhører ingen. men de andre, foreksempel cristiano ronaldo, han er så rask på de små bevegelsene han gjør, når han vender eller bare gå til en side med hælen,, men skjønner at det er Ronaldo som kom med dem. men spørsmålet er, kan foreksempel Nani begynne å spille som han, trikse som han, finter akkurat på samme måten osv

alle vil se at han hermer etter ronaldo, men hva skjer da.. altså Nani kan godt gjøre dem, og kansje enda raskere enn ronaldo, men han gjør ikke det fordi han vil spille med sit eget still, men hvem vet, kansje Nani eller andre har veldig lyst å drible som han.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Det er noe av det dummeste jeg har hørt på lenge! Selvfølgelig kan andre enn cristiano ronaldo finte raskt selv om han er god til det. Det er ingen fotballspillere som eier rettighetene til en finte akkurat. Fotballspillere har ulike spillestiler fordi de har stått og trent alene på helt forskjellige ting. Beckham har trent på frispark og Ronaldo har trent på finter. Det er jo tross alt flere som kan finte og ta frispark.

Nani klarer bare ikke det Ronaldo gjør, og derfor gjør han det ikke på samme måten men har funnet en egen spillestil som funker fjell for han

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...