Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

'No signal' til monitor


Anbefalte innlegg

Hei, naar jeg starter pcen faar jeg ikke noe signal til skjermen. Vet at skjermen fungerer, har ogsaa proevd med et annet skjermkort som jeg vet fungerer. Brukte rambrikkene og CPUen i en annen pc for en uke siden, og tror ikke de tok noe skade av aa bli med paa ferie.

 

Tenkte foerst at CPUen og kjoeleviften hadde daarlig termisk kontakt slik at CPUen slo seg av umiddelbart, og det var derfor jeg ikke fikk noe signal. Naar jeg tok CPUen ut, oppdaget jeg at jeg hadde faatt litt kjoelepasta paa gullkontaktene under CPUen. Ikke mye, men nok til at jeg tenkte det kanskje var problemet. Vasket bort pastaen med noe alkohol, men det hjalp ikke. Tok ogsaa en titt paa hovedkortsocketet, men kunne ikke se noe tegn til kjoelepasta paa kontaktene der.

 

Har dessverre ingen andre pcer som kjoerer samme socket tilgjengelig, saa faar ikke testet CPUen i en annen pc. Er det noe annet jeg kan proeve foer jeg gir opp?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du hadde prøvd med et annet skjermkort i samme pc ?

er det flere innganger til flere skjermer på skjermkortet ? for da kan du evnt prøve en annen port hvis mulig.

Men du ser ikke bios på oppstart engang ? for ser du det kan det evnt bare være at windows har for høy oppløsning kanskje så du må skaffe deg en annen skjerm å stille ned hvis det skulle være et problem.

 

Men prøv med annet skjermkort siden du sa du hadde det i samme pc. funker ikke det så er det ingen av skjermkortene i allefall. Kanskje pci slotten i seg selv ? Sjekk om kabelen sitter ordentlig bak i skjermen også hehe eller prøv med annen kabel til pcen. Bare signal kabelen assa.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...